Cu penisul la vedere, de Sfânta Parascheva Colonelul Nelu Popovici, nemulţumit de pedeapsă



Nelu Popovici, colonel în cadrul Jandarmeriei Române, a contestat decizia prin care a fost condamnat pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. 
 
Popovici, adjunctul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi şi a fost suspectat de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi de încălcarea consemnului.
 
Zilele trecute, Tribunalul Militar l-a achitat pentru săvârşirea infracţiunii de „încălcarea consemnului“ şi l-a condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual”, la pedeapsa de 180 de zile amendă, adică 18.000 de lei.
 
Instanţa a admis în parte acţiunea civilă promovată de persoana vătămată şi l-a obligat pe colonel la plata către aceasta a sumelor de 10.000 de lei - daune morale şi de 2.300 de lei - cheltuieli de judecată.
 
Conform presei centrale, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2014, în timp ce asigura liniştea şi ordinea publică la sărbătoarea Sfintei Parascheva din Iaşi, Nelu Popovici i-ar fi arătat penisul unei tinere, angajată a Poliţiei de Frontieră. Incidentul a fost văzut de mai multe persoane.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu penisul la vedere de Sfânta Parascheva Colonelul Nelu Popovici, judecat pentru comportamentul sexual

09 Nov 2015 1696