Culmea ghinionului Microbuz de Constanţa zdrobit de urarea „Drum bun”. Familii distruse. O fetiţă dusă la Bucureşti cu elicopterul. A fost activat Planul Roşu

Ieri salvatorii, de la ISU Gorj, au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 67 în dreptul localității Polovragi în care a fost implicat un microbuz care a părăsit partea carosabilă și a lovit frontal o contrucție din beton care marchează limita dintre județele Gorj și Vâlcea.

Apelantul, o tânără din Bucureşti, semnala că în urma impactului au rezultat şase victime.

Imediat a fost activat Planul Roșu de Intervenție, fiind dislocate la fața locului două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea, precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.
 
Echipajele sosite la fața locului au constatat că în urma impactului au rezultat şase victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acesteia, scoaterea din autovehicul a celorlalte victime care, cu ajutorul colegilor de la Serviciul de Ambulanță, au fost stabilizate hemodinamic și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tîrgu-Jiu.

Două femei în vârstă de 40, respectiv 29 de ani, doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 36 de ani și două fetițe de 10 și 14 ani au avut, ieri, de suferit în urma nefericitului eveniment.
 
Patru din cele şase victime ale accidentului rutier de la Polovragi sunt rănite grav, fata de 10 ani urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, preluat de Agerpres.
 
"În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană", a precizat IPJ Gorj.

Conform sursei citate, în cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Două familii din Constanţa se întorceau de la Rânca şi microbuzul în care se aflau, condus de unul dintre bărbaţi, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o construcţie de beton.


Culmea ghinionului pe construcţia care delimita cele două judeţe scria „Drum bun”!

Sursa foto: Capturi video ISU Gorj
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier grav. Ea este eroina de la Polovraci-Gorj! A salvat de la moarte patru oameni din Constanţa printre care şi doi copii!

14 Jan 2019 14128