„Dacă într-o zi viteza mă va ucide, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam!“ Regrete şi lacrimi pentru Mihai Alexandru Adămuţ, tânărul decedat în accidentul de la Tariverde

Un tânăr de 19 ani a murit şi alţi patru au fost răniţi grav în urma unui accident produs, duminică seară, în apropierea localităţii constănţene Tariverde, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un câmp.
 
Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.00. Cinci tineri se deplasau cu un autoturism cu numere de Bucureşti pe DN 22 Tulcea-Constanţa, potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanța.
În apropierea comunei Tariverde din județul Constanța, șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, Ilmaz Abdula, care a fost junior la FC Farul Constanţa, a încercat să depășească peste linia continuă o coloană de autovehicule, dar în timpul manevrei a pierdut controlul direcţiei, iar mașina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.
 
În urma accidentului, unul dintre pasagerii autoturismului, Mihai Alexandru Adămuţ, de 19 ani, a murit. Medicii au încercat să-i salveze viaţa tânărului care ocupa locul de lângă şofer. Era în stop cardio-respirator şi s-a stins la scurt timp. Ceilalți patru tineri au suferit răni grave.
 
Pe pagina de socializare a lui Mihai Alexandru Adămuţ au fost postate mesaje de condoleanţe. Apropiaţilor nu le vine să creadă că tânărul nu mai este printre ei.

Pe 17 martie, Mihai Alexandru Adămuţ a postat pe reţeaua de socializare un mesaj tulburător, un citat al lui Paul Walker: „Dacă într-o zi viteza mă va ucide, să nu plângeţi, pentru că eu zâmbeam!“
 
„Încă aştept să îmi spui: «Peter, am făcut rost de bani, vino cu telefonul!» Ne este greu să ştim că nu mai eşti printre noi şi că nu va mai fi la fel fără tine. Sper să fii mai fericit acolo unde eşti şi să ai grija de noi”, „Ce ai făcut, Amoled? Ai luat carnetul, dar uite că nu mai vii. Dumnezeu să te ierte, suflet bun!“, „Chiar acum când erai cel mai fericit că aveai carnet şi voiai să te plimbi... Îmi aduc aminte când m-ai sunat şi urlai în telefon: «Bă, am luat sala!» Şi apoi: «Am luat carnetul! Hai să te scot la o tură!» Vei rămâne în inimile noastre şi te vom iubi mereu şi vom avea grijă să nu te dezamăgim. Ştim că o să ai grijă de noi şi că ne vei păzi. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să te ierte!“, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii tânărului decedat.
 
Duminică, victimele accidentului dăduseră check-in pe Facebook, în care era specificat faptul că se află pe A2, cu mesajul „Help me lose my mind“.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Patru persoane rănite într-un accident între Tariverde și Cogealac! Elicopterul SMURD, chemat în ajutor

01 Apr 2024 1074

Județul Constanța O mamă și copilului ei, răniți într-un accident rutier la ieșire din localitatea Tariverde spre Mihai Viteazu. Mașină de Ucraina, implicată (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Jun 2023 6685

Accident cu trei morți pe DN 22, la intrare în Tariverde! Medicul Ion Cocoloș condamnat în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției (FOTO+VIDEO)

25 May 2023 6311

Județul Constanța Accident rutier pe DN22! O mașină s-a răsturnat. Doi bărbați au fost răniți

26 Mar 2023 3570

UPDATE Accident rutier între Tariverde și Mihai Viteazu! Primele informații

14 Mar 2023 1649

Accident rutier între două mașini la intrare în Tariverde! Un al doilea eveniment rutier în această zonă, astăzi

27 Jan 2023 2243

UPDATE Accident rutier la intrare în Tariverde! O mașină a căzut în canal

27 Jan 2023 1219

Oficial de la IPJ Constanţa Cum s-a petrecut accidentul rutier de pe DN 22 zona Gura Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Dec 2022 2402

UPDATE O cisternă s-a răsturnat în județul Constanța. În ce localitate s-a produs evenimentul (GALERIE FOTO)

13 Jul 2022 3149

Județul Constanța Autoturism înmatriculat în Ucraina, implicat într-un accident rutier în apropiere de Tariverde (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 3363

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier între un autoturism și un camion, pe DN22, în zona localității Tariverde

22 Jun 2022 1385

O mașină s-a răsturnat la Tariverde, județul Constanța (GALERIE FOTO)

28 May 2022 4927

Autoturism răsturnat la ieșire din localitatea Tariverde, județul Constanța

20 Apr 2022 1607

UPDATE. Județul Constanța Un șofer de 86 ani a murit în urma unui accident rutier la ieșire din Tariverde, pe DN22 (GALERIE FOTO și VIDEO)

29 Mar 2022 7487

Biciclist în vârstă de 17 ani, grav rănit într-un accident rutier la Tariverde, județul Constanța

12 Mar 2022 4704