Eveniment

Date despre starea de sănătate a generalului Cătălin Băhneanu de la Baza Aeriană Feteşti şi a şoferului său accidentaţi la Ştefan cel Mare-judeţul Constanţa (galerie foto)

Un tragic accident de circulaţie a avut loc în data de 25 ianuarie 2017, în jurul orei 12.30 pe DN 22 C în apropiere de localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa. Două persoane au murit pe loc în urma leziunilor şi traumatismelor suferite, iar alte două au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu traumatisme grave. Printre cei răniţi se află şi comandantul Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, care, după ce a primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD a fost transferat la spital pentru investigaţIi şi îngrijiri medicale de specialitate.

În acelaşi accident a fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar. Şi acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa. 

La cinci zile de la accident, conducerea SCJU Constanţa anunţa că plutonierul major Dan Nica a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central. De asemenea, în acelaşi comunicat se spunea că starea de sănătatea a generalului de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, cel de-al doilea pacient rănit în accident, evolua favorabil. Acesta fusese trnsferat de la secţia de Terapie Intensivă, în secţia Ortopedie-Traumatologie şi urma să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale.

La mai bine de două luni de la accident generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu este internat la Spitalul Militar Central "Carol Davilla" și urmează programul de recuperare medicală. Totodată, potrivit ofițerului de informare și relații publice al Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, locotenent comandor Emil Oancea, în prezent plutonier adjutant Dan Nica s-a externat și se află la domiciliu în concediu medical.

„Starea de sănătate a celor doi militari este bună cu evoluție favorabilă. Activitatea militarilor în cadrul Bazei 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță" va fi reluată după parcurgerea programului de recuperare medicală” – a mai precizat ofițerul de informare și relații publice al Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, locotenent comandor Emil Oancea.
 

Reamintim că militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au fost implicaţi într-un grav accident pe DN22C.  Autoturismul acestora a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină în care se aflau doi tineri, Emilian Ovezea şi Alexandra Zamfir care au murit pe loc. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de o comisie de anchetă.

Citeşte şi: 

Generalul Cătălin Băhneanu, rănit în accidentul de la Ştefan cel Mare, va fi externat mâine

Tinerii decedaţi în accidentul de la Ştefan cel Mare, conduşi pe ultimul drum (galerie foto + video)

Un autoturism aparţine Armatei. Accident grav în judeţul Constanţa. Două persoane au decedat, iar alte două sunt încarcerate! (galerie foto+video)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident cu două mașini, în Ștefan cel Mare. Intervine SMURD Cernavodă

19 Jun 2020 683

Militar condamnat pentru un accident mortal în judeţul Constanţa. Motivarea judecătorilor (galerie foto+video)

24 Feb 2020 2606

Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, rănit grav la Constanţa Militar din UM 01912 Borcea, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă (galerie foto+video)

27 Jan 2020 6479

Șeful IPJ Constanța, implicat într-un accident rutier în Mangalia

17 Aug 2019 1456

Imagini de la eveniment Judeţul Constanţa. Accident rutier la Ştefan cel Mare. Două maşini implicate. Trei persoane au fost rănite (galerie foto + video)

25 Jun 2019 4395

UPDATE. Accident rutier pe DN 22C în zona gării Saligny din județul Constanța. Un autoturism și un autocamion implicate (galerie foto)

08 Mar 2019 2300

UPDATE. Accident rutier la intersecţia Ştefan cel Mare cu I.G.Duca, din Constanţa. O victimă (galerie foto + video)

18 Oct 2018 3878

UPDATE. Imagini de la eveniment. Județul Constanța Accident între localitățile Făclia și Ștefan cel Mare. O autobasculantă de mare tonaj s-a răsturnat (galerie foto + video)

26 Jul 2018 3364

Trafic întrerupt pe DN22C Cernavodă-Constanţa, în localitatea Ştefan cel Mare. Iată ce s-a întâmplat (galerie foto)

28 Jun 2018 1541

UPDATE. Județul Constanța. Incendiu la un magazin. Poliția anchetează cazul. Nu se știe dacă a fost un accident sau focul a fost pus intenționat

14 May 2018 4167

Oficial de la IPJ Constanța, despre accidentul de la Ciocârlia. Șoferul care a provocat accidentul, băut și cu permisul reținut

14 Mar 2018 1909

A trecut un an de la tragedie. Un autoturism al armatei a omorât, în județul Constanța, doi tineri care urmau să se căsătorească (galerie foto+video)

25 Jan 2018 6905

Generalul Cătălin Băhneanu, rănit în accidentul de la Ştefan cel Mare, va fi externat mâine

21 Feb 2017 2211

Starea militarilor răniţi grav în accidentul rutier produs lângă localitatea Ştefan cel Mare ​

30 Jan 2017 2025

UPDATE Tinerii decedaţi în accidentul de la Ştefan cel Mare, conduşi pe ultimul drum (galerie foto + video)

28 Jan 2017 38695