Date despre starea de sănătate a generalului Cătălin Băhneanu de la Baza Aeriană Feteşti şi a şoferului său accidentaţi la Ştefan cel Mare-judeţul Constanţa (galerie foto)

Un tragic accident de circulaţie a avut loc în data de 25 ianuarie 2017, în jurul orei 12.30 pe DN 22 C în apropiere de localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa. Două persoane au murit pe loc în urma leziunilor şi traumatismelor suferite, iar alte două au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu traumatisme grave. Printre cei răniţi se află şi comandantul Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, care, după ce a primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD a fost transferat la spital pentru investigaţIi şi îngrijiri medicale de specialitate.

În acelaşi accident a fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar. Şi acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa. 

La cinci zile de la accident, conducerea SCJU Constanţa anunţa că plutonierul major Dan Nica a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central. De asemenea, în acelaşi comunicat se spunea că starea de sănătatea a generalului de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, cel de-al doilea pacient rănit în accident, evolua favorabil. Acesta fusese trnsferat de la secţia de Terapie Intensivă, în secţia Ortopedie-Traumatologie şi urma să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale.

La mai bine de două luni de la accident generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu este internat la Spitalul Militar Central "Carol Davilla" și urmează programul de recuperare medicală. Totodată, potrivit ofițerului de informare și relații publice al Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, locotenent comandor Emil Oancea, în prezent plutonier adjutant Dan Nica s-a externat și se află la domiciliu în concediu medical.

„Starea de sănătate a celor doi militari este bună cu evoluție favorabilă. Activitatea militarilor în cadrul Bazei 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță" va fi reluată după parcurgerea programului de recuperare medicală” – a mai precizat ofițerul de informare și relații publice al Bazei Aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, locotenent comandor Emil Oancea.
 

Reamintim că militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au fost implicaţi într-un grav accident pe DN22C.  Autoturismul acestora a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină în care se aflau doi tineri, Emilian Ovezea şi Alexandra Zamfir care au murit pe loc. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de o comisie de anchetă.

Citeşte şi: 

Generalul Cătălin Băhneanu, rănit în accidentul de la Ştefan cel Mare, va fi externat mâine

Tinerii decedaţi în accidentul de la Ştefan cel Mare, conduşi pe ultimul drum (galerie foto + video)

Un autoturism aparţine Armatei. Accident grav în judeţul Constanţa. Două persoane au decedat, iar alte două sunt încarcerate! (galerie foto+video)





 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier pe DN22C în localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța anunțat prin E-CALL (GALERIE FOTO)

21 Dec 2023 1574

Accident rutier în zona unei benzinării MOL. Cinci persoane implicate (FOTO)

04 Jun 2023 1707

Să salvăm o viață tânără, un soț, un tată Un bărbat din Cumpăna are nevoie de sânge! Unde se poate dona

08 Mar 2023 1260

UPDATE Două persoane rănite într-un accident rutier în localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța

20 Jan 2023 1494

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

24 May 2022 4948

Accident mortal provocat de un militar în județul Constanța. Generalul Cătălin Băhneanu, rănit. S-a cerut rejudecarea

28 Dec 2020 9566

Accident cu două mașini, în Ștefan cel Mare. Intervine SMURD Cernavodă

19 Jun 2020 1725

Militar condamnat pentru un accident mortal în judeţul Constanţa. Motivarea judecătorilor (galerie foto+video)

24 Feb 2020 4175

Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, rănit grav la Constanţa Militar din UM 01912 Borcea, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă (galerie foto+video)

27 Jan 2020 8978

Șeful IPJ Constanța, implicat într-un accident rutier în Mangalia

17 Aug 2019 2610

Imagini de la eveniment Judeţul Constanţa. Accident rutier la Ştefan cel Mare. Două maşini implicate. Trei persoane au fost rănite (galerie foto + video)

25 Jun 2019 5836

UPDATE. Accident rutier pe DN 22C în zona gării Saligny din județul Constanța. Un autoturism și un autocamion implicate (galerie foto)

08 Mar 2019 3317

UPDATE. Accident rutier la intersecţia Ştefan cel Mare cu I.G.Duca, din Constanţa. O victimă (galerie foto + video)

18 Oct 2018 5509

UPDATE. Imagini de la eveniment. Județul Constanța Accident între localitățile Făclia și Ștefan cel Mare. O autobasculantă de mare tonaj s-a răsturnat (galerie foto + video)

26 Jul 2018 4909

Trafic întrerupt pe DN22C Cernavodă-Constanţa, în localitatea Ştefan cel Mare. Iată ce s-a întâmplat (galerie foto)

28 Jun 2018 2432