„De azi cu ing. în față” A murit tânărul care a fost scos din mare, în Mamaia. Avea doar 22 de ani și era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România

  • Vlad Dediu, președintele UNSR, a decedat, după ce a fost scos inconștient din mare, la Mamaia
  • El a fost resuscitat și a plecat cu puls la spital
  • În cursul nopții, s-a stins
Avea 22 de ani și abia terminase Universitatea Politehnică din București. Pe 1 iulie posta pe pagina sa de Facebook următorul anunț: „De azi, cu ing. în față”. Absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului.

Vlad Dediu era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România și venise în Mamaia pentru a se bucura de noul statut de inginer. A fost ultima lui distracție.

Un apel la 112 anunța sâmbătă dimineață că o persoană a intrat în apă în Mamaia și nu a mai ieșit, în dreptul clubului Fratelli. Acesta a fost scos din apă de către cetățeni în stop-cardiorespirator, a fost resuscitat de echipajul medical ce încadrează ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD C și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța inconștient, cu puls. Din păcate, noaptea s-a stins. 

Cunoscuții, îndurerați de pierderea mult prea devreme a unui tânăr, au postat pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe. Mesjaele de felicitări de acum 11 zile s-au transformat în vorbe pline de durere și regret.

Apropiații au scris:

„Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!”

„O zi neagra pentru comunitatea UNSR. Drum lin Domnule Presedinte Vlad Dediu”.

„Ai fost un om minunat si vei ramane mereu in sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte Vlad Dediu”

„Dumnezeu sa îl ierte”

Sursă foto: Facebook.com/Vlad Dediu

Citește și

UPDATE. S-a dat alarma la pompieri „A intrat în apă și nu a mai ieșit. În Mamaia în dreptul Clubului Fratelli”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a scurs un an de la moartea, în apele mării, a lui Vlad Dediu. Tânărul, de 22 de ani, era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România

11 Jul 2021 2425

Ce tribut a cerut marea vara aceasta Personalități radio, președintele Uniunii Naționale a Studenților, dar și fotbaliști cu vârste fragede

31 Jul 2020 2422