De ziua Poliţiei Române 142 de agenţi şi 48 de ofiţeri din Constanţa, avansaţi înainte de termen. Iată cine este excepţionalul!

Pentru a marca Ziua Poliţiei Române, respectiv 25 martie, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa s-au organizat o serie de competiţii sportive în care au fost angrenaţi poliţişti, precum: concursul de şah, concursul de tenis de masă, tir, fotbal, tenis şi fotbal, dar şi competiţia de tir sportiv pentru jurnaliştii acreditaţi.

Astfel, competiţiile au început la data de 15 martie, când a avut loc concursul de şah, primul loc fiind adjudecat de către şeful Serviciului Cazier, locul doi a fost ocupat de un ofiţer din cadrul Serviciului Ordine Publică, iar locul trei i-a revenit şefului Secţiei 4 Rurale Medgidia.

La tenis de masă, categoria femei, primul loc a fost câştigat de o poliţistă din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor, locul doi de şefa Serviciului Financiar, iar locul trei de o poliţistă din cadrul Serviciului Criminalistic. De asemenea, la categoria bărbaţi, locul întâi a fost adjudecat de către un poliţist din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Maritime, locul doi i-a revenit unui poliţist din cadrul Serviciului Rutier, iar locul trei unui poliţist din cadrul Secţiei Regionale Transporturi.

La  concursul de tir pentru femei, locul întâi i-a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, locul doi unui ofiţer din cadrul Oficiului Juridic, iar locul trei tot unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor. La bărbaţi, primul loc l-a adjudecat un poliţist din Năvodari, locul doi un poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic, iar locul trei a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale.
La concursul de fotbal au participat poliţişti din tot judeţul, iar după calificări s-a disputat finala mică, între echipa Secţiei 2 şi cea a Poliţiei Medgidia, în care, după loviturile de departajare, locul trei a fost ocupat de poliţiştii din Medgidia. În finala mare s-au calificat echipele formate din poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor. Campioană la concursul de fotbal a fost echipa poliţiştilor Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului, câştigând cu scorul de 2 - 1.
La concursul de fotbal-tenis, podiumul a fost împărţit de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa.
Vineri a avut loc concursul de tir sportiv, activitate la care au fost invitaţi să participe toţi reprezentanţii mass-media acreditaţi pe lângă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Ceremoniile festive vor continua şi în zilele următoare, astfel:

- avansarea în grad la termen a 142 de agenţi şi 48 de ofiţeri şi înainte de termen a patru poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru activitatea deosebită desfăşurată şi merite excepţionale - 25 martie. Unul dintre cei patru oameni ai legii care vor fi avansaţi înainte de termen este şefului Postului de Poliţie Bărăganu, agentul de poliţie Robert Sârbu, care şi-a riscat viaţa pentru a salva un bărbat surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să sustragă conducta metalică din extravilanul localităţii. De altfel, acesta a fost propus pentru a fi desemnat poliţistul anului;

- Ziua Porţilor Deschise - care va avea loc luni, la ora 11.00, în parcul din zona Sălii Sporturilor, ocazie cu care vor putea fi vizitate autospecialele din dotarea serviciilor Rutier, Ordine Publică şi Criminalistic. De asemenea, vor fi efectuate demonstraţii de către ofiţerii Serviciului Acţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 172

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 415

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 406

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 456

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 439

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 578

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 310

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 359

Ședință CLM Constanța Parteneriat între Primăria Constanța și UDTTMR pentru organziarea „Zilei Limbii Tătare”

22 Apr 2024 365

Ședință CLM Constanța Cine face parte din Grupul lucru local pentru problemele romilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 568

Ședința CLM Constanța Aprobarea bugetului Fundaţiei Pontica, pe ordinea de zi! Ce sumă este solicitată (DOCUMENT)

21 Apr 2024 448

Ședință CLM Constanța Închirierea imobilelor aflate în domeniul public al municipiului Constanța și în administrarea AFI S.R.L, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 500

Ședință CLM Constanța Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Termocentrale Constanţa SRL pe anul 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 382

Ședință Consiliul Local Constanța Terenuri din Constanța și stațiunea Mamaia, unele cu acces la promenadă, scoase la vânzare de administrația Chițac (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 1056

Ședință CLM Constanța Aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 384