Decizie definitivă în dosarul lui Beinur Nuredin

Mannix Pădure, judecat, achitat şi condamnat în acelaşi dosar cu Beinur Nuredin, din Mangalia, a fost pus sub control judiciar. Decizia este definitivă şi a fost luată de completul de judecată numărul 4 prezidat de magistratul Cristina Rotaru şi format din judecătorii Ioana Bogdan şi Ioana Alina Ilie.
 

Pe durata controlului judiciar, Pădure trebuie să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie în raza căruia locuieşte, desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de politie sau de câte ori este chemat, să nu părăsească ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecata, să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu ceilalţi inculpaţi cercetaţi în cauză sau cu persoanele care au calitatea de martori în dosar, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Amintim că, pe data de 28 septembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat pe Mannix Pădure pentru complicitate la şantaj în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cu toate acestea, judecătorii l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (faptă din data de 06.03.2010). În acelaşi dosar, Beinur Nuredin a primit patru achitări şi o condamnare la închisoare cu suspendare, iar fratele acestuia, Erchin Nuredin, a luat trei achitări, dar şi un an de închisoare, tot cu suspendare. De asemenea, Curtea de Apel i-a achitat şi pe Nelu Mihai Balaban, Constantin Ovidiu Pop, Valentin Popa, Emanoil Hanganu, dar şi pe comisarul-şef Cristinel Niţoi, fostul adjunct al Poliţiei Neptun.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nuredin Beinur despre acuzațiile ce i se aduc fostului patron al OTV. „Nu cred și nu mi-aș dori să cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva“

07 May 2023 2321

Cum motivează judecătorii prima condamnare în dosarul în care Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat!

18 Aug 2022 5310

Prima condamnare în dosarul în care Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat!

02 Aug 2022 15014

Final de anchetă în dosarul în care Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat cu bile de cauciuc! Principalul suspect, eliberat din arest

15 Jun 2022 2074

Zeci de martori audiați după ce afaceristul Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat în cap cu bile de cauciuc

21 Mar 2022 2374

Afaceristul Nuredin Beinur din Mangalia, a fost împușcat într-un restaurant din București!

19 Mar 2022 3886

Univertis SA riscă falimentulFirma deţinută de Beinur Nuredin trebuie să îşi achite datoriile, altfel, riscă falimentul

28 Mar 2016 4521

Apropiat al lui Nuredin Beinur Mannix Pădure, condamnat şi încarcerat

14 May 2015 2855

Exclusiv Beinur Nuredin, condamnat la un an cu suspendare. Comisarul şef Niţoi Cristinel, achitat

08 May 2015 4407