Decizie definitivă pentru Radu Nicu Raţă, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis menţinerea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Radu Nicu Raţă pe o durată de 60 de zile. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 23 februarie, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Radu Nicu Raţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
 
Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală de către procurorul de caz, a rezultat faptul că „inculpatul Radu Nicu Raţă, la data de 25 ianuarie, în jurul orei 14.10, pe strada a III-a din Sulina, judeţul Tulcea, i-a aplicat persoanei vătămate Damian Alexandru lovituri cu muchia toporiştii în zona capului, iar după ce a căzut, mai multe lovituri cu picioarele în aceeaşi zonă, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale şi parieto-occipitale stângi, care i-au pus viaţa în primejdie prin hemoragia meningiană şi prin potenţialul apariţiei complicaţiilor septice, pentru vindecarea cărora a necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Radu Nicu Raţă, trimis în judecată pentru tentativă de omor

27 Feb 2015 1764

Radu Nicu Raţă, din Tulcea, urmărit penal pentru tentativă de omor

28 Jan 2015 2236