Delta Dunării Bărbat, salvat din apă, în zona localității Ilganii de Sus

  • Operațiune de salvare în Delta Dunării.
  • Un bărbat a fost scos din apă, în zona localității Ilganii de Sus.

„În data de 19.02.2020, în jurul orei 21:30, o persoană de sex masculin anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că a căzut în apă și se îndreaptă către localitatea Ilganii de Sus.

Deși acesta nu a solicitat ajutor ținând cont de temperaturile scăzute de afară și persoana putea intra în hipotermie un echipaj din cadrul Detașamentului  de pompieri Tulcea cu o ambarcațiune SAR au pornit imediat în căutare”, potrivit ISU.

Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată acesta a refuzat transportul la spital.

Echipele de căutare au fost formate din pompieri, doi agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta”.

„Reamintim cetățenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112”, transmite ISU Tulcea.

Sursă foto: ISU „Delta” Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CJ Tulcea dă peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deşeurilor (document)

18 Sep 2014 2900