Descoperire terifiantă pe plaja din Eforie Nord Cadavru în descompunere, prins sub stabilopozi

Un cadavru în descompunere a fost descoperit, ieri după-amiază, pe plaja Belona din Eforie Nord. O persoană a apelat numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 15.00, şi a anunţat că trupul unui bărbat se află blocat sub stabilopozi.

Poliţiştii din Eforie au solicitat intervenţia pompierilor, din cauză că trupul neînsufleţit se afla într-o stare avansată de descompunere.
 
Valurile l-au acoperit cu nisip şi l-au îngropat, practic, sub bucăţile uriaşe de beton, astfel că militarii ISU „Dobrogea“ au apelat la un utilaj al Apelor Române pentru a ridica stabilopozii. Altfel, cadavrul ar fi fost, practic, complet distrus, iar legiştilor le-ar fi aproape imposibil să efectueze o autopsie relevantă.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre identitatea cadavrului, care nu poate fi identificat după trăsăturile feţei sau alte indicii fizionomice. Criminaliştii spun că este vorba de un bărbat de vârstă medie. Legiştii vor stabili cauza exactă a decesului în zilele următoare. Până atunci, criminaliştii iau în considerare orice variantă: crimă, accident sau sinucidere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.