Deţinuţi condamnaţi după o bătaie în curtea Penitenciarului Tulcea

Marius Nicolae, Cetin Iaşar şi Dănuţ Romedea, trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au fost condamnaţi definitiv.
 

Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa i-au condamnat pe cei trei la aproximativ 30 de ani de închisoare. Conform procurorilor, în ziua de 7 iulie 2013, în jurul orei 12.35, fiind pe terenul de plimbare al Penitenciarului Tulcea, mai multe persoane private de libertate au fost implicate într-o altercaţie, rezultând vătămări corporale grave. „Cercetările efectuate au stabilit că inculpatul Nicolae Marius a atacat şi înjunghiat cu un cuţit, în zone vitale ale corpului, un număr de patru persoane private de libertate, care se aflau tot în curtea de plimbare. În aceleaşi împrejurări, inculpaţii Iaşar Cetin şi Romedea Dănuţ au înjunghiat cu câte un cuţit trei persoane private de libertate, acestea din urmă fiind şi victime ale acţiunilor violente exercitate de către inculpatul Nicolae Marius“, conform magistraţilor.
 
Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.