Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)


 
  • La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
  • Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
  • Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
  • Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
Începând cu data de ieri, 01 august 2022, comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, fost adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, s-a pensionat! În locul său a fost împuternicit, pentru trei luni, comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.

Comisarul şef Vizitiu fusese pus la dispoziție ca urmare a unei decizii a Inspectoratului General al Poliției Române, la jumătatea lunii iunie 2022, ca efect a punerii în mișcare a acțiunii penală într-un dosar instrumentat de DNA Constanța.
 
La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
 
Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
 
În continuare, ZIUA de Constanța prezintă galeria foștilor adjuncți ai șefului IPJ Constanța, atât pe linie judiciară, cât și pe Ordine Publică, din anul 1997 până în prezent.
 
Niculai Vasiliev - fost şef Serviciului Investigaţii Criminale.
Corneliu Dragomir

Anton Popescu   
Dănilă Toader
Vasile Bălan

Lian Constantin. Acesta s-a pensionat în anul 2006 și a fost primul şef al Crimei Organizate şi al Poliţiei Transporturi Constanţa.
Dorin Colidiuc - fost adjunct și al Galați, iar în prezent este pensionat. 
Camil Manea, fost șef al Direcției Generale Anticorupție - Constanța și fost ofițer în cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, în prezent pensionat.
Adrian Rapotan - pensionat, în prezent președinte CA al Progress Consulting SA, firma ce administrează Cimitirul Municipal Constanța.
Lucian Dinulescu -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent pensionat.
Tudorel Dogaru -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent șef al Brigăzii de Combatere a Criminaltății Organizate Constanța.
Ciprian Sobaru, fost șef al Serviciului Rutier din IPJ Constanța, în prezent șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative.
Maria Crina Chireaa - prima femeie și singura până în prezent care a ocupat funcţia de adjunct al IPJ Constanţa. Amintim că prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 5 aprilie 2019, comisar-şef de poliţie Maria Crina Chireaa fost împuternicită să exercite funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța. Comisar-şef de poliţie Maria Crina Chirea este absolventă a Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – promoția 2003, până în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul IPJ Constanța.
Marian Nucu - șef Serviciu Acțiuni Speciale din IPJ Constanța
Marin Dincă - șef al Poliției Municipale Mangalia.
Mircea Vizitiu – fost șef al Secției 3 de Poliție Constanța și fost adjunct al IPJ Brăila.

Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Galeria comandanţilor! Cine a condus Poliţia Română din 1996 până în prezent
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța „Un patruped maltratat...așa a fost sesizarea“. Proprietarul, reținut (FOTO)

25 Apr 2024 125

Oficial de la IPJ Constanța Deținea arme de vânătoare, dar avea permis expirat!

25 Apr 2024 201

Polițiștii protestează în fața Poliției din Constanța! Declarații de ultim moment ale șefului IPJ Constanța (VIDEO)

25 Apr 2024 372

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

24 Apr 2024 440

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 469

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar

24 Apr 2024 571

Șofer la un pas de comă alcoolică, depistat în trafic în localitatea Techirghiol. Ce alcoolemie avea bărbatul

24 Apr 2024 489

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 610

Polițiștii constănțeni vor protesta în fața IPJ Constanța! Ce nemulțumiri au oamenii legii

24 Apr 2024 921

IPJ Constanța Bărbat de 36 de ani din Mangalia, dat dispărut

24 Apr 2024 397

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 421

În Constanța Bărbat cercetat pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO)

23 Apr 2024 576

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 574

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 780

IPJ Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști

23 Apr 2024 388