Disparitia Elenei Slav a devenit suspecta

1174338766.jpg

La trei zile dupa disparitia Elenei Slav, fata de 15 ani, despre care s-a presupus ca s-a inecat in canalul de aductiune al Centralei Nucleare, Politia Constanta a intrat in alerta.

La vremea respectiva, oamenii legii au fost sesizati de catre Mihai Alexandru Luca, unul din cei doi tineri care fusesera cu ea in momentul in care s-a produs tragedia si care a afirmat ca se dusesera sa se scalde, dar fata s-a inecat. Cel de-al doilea tanar era chiar prietenul fetei, Hering Edmond. Suspiciunile in legatura cu moartea fetei au aparut in momentul in care politistii au descoperit ca cei doi mintisera in declaratiile date. Mai precis, desi din probe reiesea ca cei trei se deplasasera cu autoturismul lui Mihai Alexandru Luca, acesta negase vehement. Continuand sa cerceteze, politistii au descoperit ca acesta avea permisul suspendat si tocmai de aceea ascunsese politistilor adevarul. Suspiciunea este cu atat mai mult alimentata cu cat pana acum cadavrul nu a fost gasit, desi scafandrii au inceput cautarile inca de sambata. Ieri, la fata locului, s-a deplasat comisarul sef Adrian Rapotan, adjunctul sefului IPJ Constanta, care a coordonat ancheta. Din nefericire, in zona respectiva apa este atat de involburata incat scafandrul nu a putut cauta la adancime. Pentru aceste motive, anchetatorii au solicitat Centralei Nucleare ca astazi sa reduca debitul in zona. Pe de alta parte, tot astazi, sunt asteptati alti trei scafandri, dotati cu echipamente mai performante, cu ajutorul carora se spera ca se va lamuri disparitia minorei. Anchetatorii se tem ca, in realitate, fata a fost rapita de cei doi tineri si vanduta unei retele de proxeneti. Elena era singurul copil al familiei Slav si, in urma cu o saptamana, politistii de proximitate discutasera cu ea pentru ca avea probleme cu parintii. Fata vorbise cam multisor la telefonul fix, de pe care isi sunase prietenul pe mobil, iar factura se ridica la suma de noua milioane de lei vechi. Mama tinerei, care castiga numai trei milioane de lei vechi pe luna, s-a enervat rau, iar politia a intervenit pentru a aplana conflictul. Fata amenintase ca pleaca de acasa, pentru ca parintii "nu o intelegeau".

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 201

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 481

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 420

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 582

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 572

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 626

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 417

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 487

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 687

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 652

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 709

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 774

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 604

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 806

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 579