Doi bulgari, condamnaţi definitiv la Constanţa



Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov, doi cetăţeni bulgari suspectaţi că montau dispozitive de clonare a cardurilor la bancomate din Constanţa, au fost condamnaţi definitiv. Ieri, Curtea de Apel Constanţa le-a aplicat celor doi câte patru ani, zece luni şi 20 de zile de închisoare. Decizia este definitivă.
 
Cei doi bulgari au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov sunt suspectaţi că, în perioada iulie 2014 - februarie 2015, au montat la mai multe bancomate din Constanţa şi din Eforie Nord dispozitive destinate copierii datelor inscripţionate pe banda magnetică a cardurilor bancare, date care, ulterior, au fost predate altor cetăţeni bulgari pentru clonarea cardurilor şi folosirea acestora la retragerea sumelor din conturi. În acest sens ar fi fost folosite ATM-uri din Indonezia, Malaezia şi Republica Dominicană. În cauză, DIICOT a calculat un prejudiciu de 1.000.000 de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avanpremieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”

16 Sep 2015 1806

Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov, menţinuţi în arest la Constanţa

08 Sep 2015 2008

Bulgarii Veselin Ivanov şi Zdravko Dumitrov, arestaţi la Constanţa

17 Feb 2015 1752