Eveniment

Doi constănţeni, salvaţi de poliţiştii de frontieră tulceni Se aflau pe o barcă în derivă, pe Lacul Sinoe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, marţi noapte, pe Lacul Sinoe, pentru salvarea a doi pescari români, aflaţi pe o barcă în derivă.

În jurul orei 23.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au primit o solicitare telefonică din partea dispeceratului I.S.U. Tulcea şi au intervenit imediat cu o ambarcaţiune rapidă tip Rodman, care s-a deplasat la locul indicat, unde au observat o barcă din lemn tip lotcă care plutea în derivă, având două persoane de sex masculin la bord.

Bărbaţii în cauză au declarat că desfăşurau activităţi de pescuit sportiv pe lac şi au fost surprinşi de vântul puternic, care nu le-a mai permis să întoarcă barca la mal.

În tentativa de a ajunge la mal, unuia dintre pescari i s-a rupt o vâslă, moment în care cei doi s-au speriat şi au cerut ajutor, alertând autorităţile. Poliţiştii de frontieră au preluat cele două persoane la bordul ambarcaţiunii şi le-au transportat în siguranţă la mal.

Cei doi bărbaţi, Stelian O., în vârstă de 68 de ani, şi Marin T., de 54 de ani, domiciliaţi în Constanţa, nu au necesitat asistenţă medicală de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.