UPDATE Doi copii arşi la Valu lui Traian. Vor fi transportaţi la un spital din Bucureşti. Cum a avut loc nenorocirea (video)

 
O adevărată nenorocire a avut loc, în această noapte, la Valu lui Traian.

Acolo potrivit declaraţiei medicului Diana Claudia Tatarici, doi copii, în vârstă de de 7 şi 14 ani, în timp ce încercau sa aprindă focul cu benzină, le-a explodat flacăra în faţă, probabil din cauza jarului care mai exista aprins pe vatră.

Aceştia au fost transportaţi, intubaţi, în stare foarte gravă, la Spitalul Judeţean Constanţa, de unde vor fi duşi în această dimineaţă la Bucureşti pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat cu privire la eveniment:
„În jurul orei 01.00 am fost solicitați în localitatea Valu lui Traian,  pentru doi minori de 7 și 14 ani care, încercând să facă focul în sobă, au aruncat un spray în sobă și a explodat. La caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Li s-a acordat primul  ajutor medical la fața locului, au fost intubați și transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Din cauza evoluției nefavorabile, în jurul orei 04.00, au fost transportați la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din  București.

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost a înfiinţat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi

16 Apr 2024 326

Câte paturi de mari arşi sunt în spitalele din România. Anunțul ministrului Sănătății

29 Aug 2023 921

Tragedie în satul Făurei Patru copii au fost răniţi grav de un tub de spray care a explodat

30 May 2015 1600

Un gest imprudent a băgat trei persoane în spital O familie din Ciucurova, internată cu arsuri grave pe corp

30 Jun 2014 2726

Nenorocire într-o familie din Tulcea Doi copii şi un adult au ajuns în stare gravă la SCJU Constanţa

28 Jun 2014 2613