Eveniment

Doi indivizi înarmați cu un baros au încercat să spargă o casă de schimb valutar din Constanţa (video)

Câţiva studenți din Constanța s-au trezit că sunt martorii unei tentative de spargere a unei case de schimb valutar din zona Casa de Cultură. Doi indivizi mascați și înarmați cu un baros au încercat să spargă ușa.
   
Tinerii s-au temut inițial să intervină și au început să filmeze scena, însă după câteva minute și-au făcut curaj și au fugit spre infractori. Speriați, cei doi au renunțat la planul de spargere și au dat bir cu fugiții. Imaginile filmate de tineri au ajuns la poliție, susţin jurnaliştii PRO TV.
 
Studenţii se aflau în fața unui local când au auzit bubuiturile puternice de peste drum. Unul dintre ei a început să filmeze, iar când a mărit detaliile, și-a dat seama că de fapt ce doi indivizi din fața casei de schimb valutar încercau să spargă ușa cu un baros.
 
Martorii au sunat la numărul de urgență 112 și cum echipajele întârziau să apără au decis să-i prindă pe infractori.
 

“Am auzit bubuituri, se auzeau foarte tare, am ieșit să vedem ce este și am stat cred că vreo zece minute. La un moment dat am văzut că cei doi erau cu cagule și atunci am început să strigăm la ei. Au sărit și agenții de pază de la cazinou și hoții au fugit,”  a povestit unul dintre martori pentru stirileprotv.ro.

 
Indivizii care purtau mănuși și cagule au realizat că au fost suprinşi și în acel moment au abandonat planul și au fugit printre blocurile din apropiere. Imaginile au ajuns și la polițiști care au deschis o anchetă.
 
În urmă cu o săptămână la o altă casă de schimb valutar din Constanța hoții au folosit aceeași metodă. Doi indivizi au forțat ușa de la intrare cu un baros și au încercat să rupă ușa antiglonț, că să ajungă la seiful în care bănuiau că se află bani și bijuterii. Nu au reușit pentru că din cauza trepidațiilor, tavanul fals s-a prăbușit. Zgomotul i-a speriat pe hoți și amândoi au dat bir cu fugiții. 

sursa video: stirileprotv.ro

Citeşte şi...


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța O bătrână a fost bătută, violată și jefuită de doi bărbați

07 Oct 2019 3366

Poziţia conducerii centrului comercial din Constanţa unde a avut loc jaful la schimbul valutar

02 Oct 2019 726

Jaf ca în filme la Constanţa! Seiful dintr-o casă de schimb valutar, tăiat cu flexul. Hoţii au intrat prin acoperişul unui centru comercial (galerie foto+video)

02 Oct 2019 20627

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timişoara. Paguba este uriaşă

16 Sep 2019 707

Atacuri în serie în București şi pe Autostrada Soarelui. Un şofer a atacat trei benzinării şi o spălătorie în capitală şi pe A2

16 Sep 2019 8056

Alertă la poliție Jaf la o casă de schimb valutar din Brăila

03 Aug 2019 430

Falsă tâlhărie investigată de polițiștii din Mangalia. Incredibil ce au descoperit anchetatorii. Un tânăr s-a ales cu dosar penal

28 May 2019 1032

Avertisment pentru Primăria Constanţa de la Consiliul Concurenţei. Contractele pentru iluminatul festiv au crescut de la an la an. Jaf pe aceste contracte în 2017 şi 2018

22 May 2019 1689

Jaf la o bancă din Capitală! Poliţiştii sunt în căutarea autorilor

20 May 2019 742

Casă de schimb valutar jefuită. Angajata a fost amenințată de un individ care a plecat cu mai mulți bani

16 May 2019 828

Jaf armat pe Aeroportul Maica Tereza din Tirana. Patru bărbaţi au furat 10 milioane de euro dintr-un avion de pasageri

10 Apr 2019 756

Jaf armat la un magazin de bijuterii. Autorii au fost prinşi la graniţă. Printre ei şi un tânăr din Constanţa. Unde a fost atacul

30 Mar 2019 3309

Se întâmplă în România. Jaf armat la Cazinou. Cu cagule pe faţă. Filtre în zona unde a avut loc atacul

17 Mar 2019 3620

Caz incredibil. O bancă din Iași a fost jefuită de doi angajați. Prejudiciul este de câteva milioane de lei

05 Mar 2019 896

Un tânăr și-a jefuit mama, și apoi a părăsit locuința. Care a fost suma de bani sustrasă

26 Feb 2019 693