Doi oameni găsiţi înecaţi au fost identificaţi

Poliţia Staţiunii Costineşti a fost sesizată telefonic de către salvamari, miercuri seară, cu privire la faptul că pe plaja din zona hotelului Forum, apele Mării Negre au scos la suprafaţă cadavrul unei persoane.
 
Echipa de intervenţie s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a identificat persoana decedată ca fiind Vasile Condurachi, un turist în vârstă de 59 de ani, din municipiul Iaşi.
Un echipaj SMURD a efectuat manevrele de resuscitare specifice, însă fără rezultat. Medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Mangalia, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.
Tot miercuri, poliţiştii din Neptun au fost sesizaţi telefonic despre faptul că pe plaja din staţiunea Olimp, zona terasei „Delfinul”, o persoană a fost găsită în apa Mării Negre în stare de inconştienţă. Ulterior, aceasta a fost identificată ca fiind Claudiu Petruţ Crăciun, de 40 de ani, din Bucureşti.
Bărbatului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către un echipaj de la Ambulanţă, însă fără niciun rezultat. Cadavrul a fost transportat la morgă şi urmează să îi fie efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Marea și-a luat tributul

16 Aug 2023 2271

Apele au „înghițit“ 35 de vieți în doar o lună. Ce recomandă IGSU

04 Jul 2022 1230

Mulţi nu au respectat indicaţiile salvamarilor. Câte persoane s-au înecat în Marea Neagră, pe litoralul românesc, în acest sezon estival (galerie foto)

02 Sep 2019 3550

UPDATEBărbaţi, scoşi din mare la Eforie. Unul dintre ei a murit. Ambulanţa, la faţa locului (galerie foto+video)

28 May 2018 5096

Tributul mării… Un turist neozeelandez şi un bărbat încă neidentificat şi-au pierdut viaţa în mare

04 Sep 2015 1885

Litoral TV Bilanţ negru la mal de mare...

19 Aug 2014 2104