Doi tineri din Constanța, încătușați la Alba Iulia. Au furat trabucuri



Ieri, 23 septembrie 2020, doi tineri din județul Constanța au fost prinși de polițiștii din Alba Iulia după ce au furat trabucuri dintr-un peco.

Cei doi tineri au fost încătușați de polițiști, fiind reținuți pentru 24 de ore.

Iată informațiile transmise de Poliția Alba Iulia legat de acest caz:

Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri din județul Constanța, care sunt bănuiți că au sustras trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o stație de carburanți. Aceștia au fost identificați în aproximativ 30 de minute de la sesizare, în urma unei acțiuni în care au fost implicate mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

 La data de 23 septembrie 2020, în jurul orei 17.45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, dintr-o stație de carburanți din municipiu, au fost sustrase mai multe țigări, tip trabuc, iar autorii se deplasează cu un autoturism înmatriculat în județul Constanța.

Au fost alertate echipajele de poliție și jandarmerie aflate în teren, iar la scurt timp s-a reușit identificarea autoturismului, într-o zonă de blocuri de pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia.

La sediul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost conduse 4 persoane, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că două dintre acestea ar fi fost implicate în fapta de furt.

 Polițiștii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Mangalia, județul Constanța ar fi sustras 8 pachete cu trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, de pe rafturile magazinului stației de carburanți, în timp ce complicele său, un bărbat de 30 de ani, din comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, s-a interpus vizual între el și angajații stației.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt respectiv complicitate la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Cercetările sunt continuate.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția Română Doi străini depistați ilegal, în Alba Iulia

06 Oct 2023 734

50 de percheziții în 9 județe și în Capitală În atenția polițiștilor, un dosar cu teste negative de COVID, permise de conducere, polițe RCA, certificate de competență profesională false (VIDEO)

12 Jul 2022 1340

UPDATE Percheziții la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune (galerie foto)

21 Jan 2020 1441