Doliu în presa românească. Jurnalistă de excepție s-a stins la 41 de ani

  • Iuliana Roibu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România de pe domeniul economic, cu o experiență de peste 15 ani în presă, a lucrat la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV și Financial Times.

„Sunt fericită că am fost mama, fiica, sora, soție și prietenă. Va mulțumesc că ați fost familia mea. Va iubesc!”, a fost mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

„Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”


Iuliana Roibu deținea un masterat în Jurnalism și Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, această a studiat Științe Sociale în cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membră a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice.
Iuliana Roibu era și Președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten. Pe pagina de Facebook a organizației a fost publicat un mesaj de rămas bun, duminică.

Dragii noștri,
Cu mare durere în suflet vă anunțăm că președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar și o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. 
Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în viețile noastre, care ne-a adus împreună și care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noștri, dar și pentru alții ca ei. 
Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depășim limitele, ne-a încurajat și motivat să facem planuri și proiecte care ne tăiau respirația. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră și ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfășurat-o la Asociație. 
Iuliana și-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.  
Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. 
Suntem alături de familie și de cei dragi, într-o zi atât de tristă. 
Drum lin, om minunat! Îți mulțumim că ne-ai atins viețile.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în presa românească „Și-a iubit meseria cum numai un profesionist desăvârșit o putea face”

21 Jan 2021 1676

Doliu în presa românească. Pagina ziaristei este plină de mesaje de durere

25 Apr 2020 3959

Doliu în presa românească. Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață de Crăciun

26 Dec 2019 2172

Doliu în presa românească. O celebră jurnalistă s-a stins din viață

04 Dec 2019 1082

Doliu în presa românească. Un cunoscut jurnalist s-a sinucis

20 Aug 2019 1671

Doliu în presa românească. Un celebru redactor s-a stins din viață

04 Jan 2019 964

Doliu în presa românească. O celebră jurnalistă s-a stins din viață

03 Nov 2018 2302

E din nou doliu în presa românească

01 Apr 2016 1286

Doliu în presa românească S-a stins jurnalistul Horia Tabacu

28 Feb 2015 863

Doliu în presa românească

09 May 2014 1601

Jurnalistul Liviu Tudor Samuilă a murit

25 Feb 2013 1779