Dosare penale şi sute de kilograme de articole pirotehnice, confiscate Descinderi la Constanţa, Medgidia, Techirghiol şi Cerchezu (galerie foto+video)

Poliţiştii din Constanţa au descins la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar deţine articole pirotehnice provenite din furt sau care nu deţin autorizaţie. Oamenii legii au ridicat peste o tonă de articole pirotehnice.
 
Percheziţiile au avut loc la data de 17 decembrie. La acţiune au luat parte poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Au avut loc zece percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Constanţa şi Medgidia şi în localităţile Techirghiol şi Cerchezu.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat din locuinţa unui bărbat, din Constanţa, 850 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile I, II şi III. Acesta a prezentat o factură de provenienţă doar pentru o parte dintre articolele pirotehnice, însă nu era autorizat să desfăşoare astfel de operaţiuni.
 
De asemenea, din locuinţele altor doi bărbaţi, din Medgidia şi din Techirghiol, au fost ridicate 200 de kilograme de materiale pirotehnice, din categoriile I şi II, pentru care aceştia nu deţineau acte de provenienţă sau autorizaţie pentru efectuarea de astfel de operaţiuni.
 
Pe numele a trei bărbaţi au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online Agent șef Adrian Rață – Polițistul care a îmbinat frumosul artei cu rigorile secției de poliție (galerie foto)

26 Apr 2021 7461

Sondaj de opinie 92 la sută dintre participanţii la sondaj dezaprobă modul de acţiune al firmei de ecarisaj în cazul Bursuc

20 Jun 2015 2365

Fraţii Caratană şi apropiaţii lor au fost condamnaţi (document)

24 Dec 2014 5630

Revoluţionarul Stere Beca a câştigat procesul cu Radu Mazăre

23 Dec 2014 3128

„Luptătorul“ a obosit Mazăre dă statul român în judecată pe motiv că se consideră o victimă (document şi rechizitoriu)

11 Oct 2014 2899

„Numele meu nu este legat de colaborările cu vedete, prefer să mă recomande munca mea“

11 Oct 2014 3978

Un incendiu a mistuit o magazie, în cartierul Coiciu (galerie foto)

22 Sep 2014 1917

Un poliţist local a împuşcat un câine agresiv, la Medgidia

10 Sep 2014 2123