UPDATE Două persoane înjunghiate, în această dimineaţă, în Lazu. Cum s-a petrecut evenimentul sângeros (galerie foto + video)

În această dimineaţă, în jurul orei 10.02, în localitatea Lazu, judeţul Constanţa, o persoană a fost înjunghiată în zona toracică.
 
Ulterior, s-a înjunghiat şi agresorul, conform SAJ Constanţa.
 
Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa de ambulanţa SMURD Port şi SMURD C.

Din informaţii, persoanele în cauză au doi copii, o fată de 15 ani şi un băiat de 11 ani.

Ce spune IPJ Constanţa despre eveniment?

În această dimineață, în localitatea Lazu din județul Constanța, în jurul orei 10:02, a fost sesizat, prin apel 112, faptul că un bărbat, de aproximativ 40 de ani, și-ar fi agresat concubina, de 39 de ani, cu un obiect înțepător-tăieror în zona toracelui.

 Ulterior, bărbatul și-ar fi autoprovocat răni, acesta  aflându-se în stare gravă. 
Medicii le-au acordat amândurora îngrijiri la fața locului, starea acestora fiind stabilă.

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și a încadrării juridice.


Conform ISU Dobrogea, ambii soți prezintă plăgi la nivelul toracelui, în zona inimii. Femeia este în sala de oparatie, iar bărbatul, conștient, la investigații.
 

UPDATE: Apelul la Serviciul de Urgenţă 112 a fost dat de o vecină. Cei doi s-ar fi certat  din cauza fiicei lor, în vârstă de 15 ani, care în octombrie împlineşte 16 ani.
 
Aceasta a dispărut ieri, de acasă, nefiind prima oară. Bărbatul s-a îmbătat aseară şi și-a acuzat soţia că e de vină pentru plecările fetei.
 
Bărbatul este roman, iar concubine lui este turcoaică.
 
Azi dimineată, scandalul a reizbucnit, sfârşindu-se sângeros de data aceasta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.