Două persoane s-au răsturnat cu o ambarcațiune pe Dunăre, în zona localității Cernavodă (GALERIE FOTO)

Foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea a două persoane care s-au răsturnat cu o ambarcațiune, în zona localității Cernavodă.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în seara zilei de 04.02.2023, în jurul orei 18.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că două persoane s-au rasturnat cu ambarcațiunea pe care o conduceau, în zona kilometrului fluvial 252, pe un braț al Dunării.

„Sub coordonarea serviciul SCOMAR al Gărzii de Coastă, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a pornit în căutarea acestora, ocazie cu care, cele două persoane au fost găsite pe malul brațului Dunărea Veche, în pădure.
Din  cauza condițiilor hidro-meteorologice nefavorabile, intervenția a fost dificilă, însă cele două persoane au fost preluate de polițiștii de frontieră și transportate la sediul Punctului de Lucru Hârșova, la pontonul poliției de frontieră.
Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, astfel încât, la sediul pontonului se aflau mai multe echipaje de prim ajutor care le-au acordat ingrijirile necesare.
Persoanele sunt în acest moment în siguranță și în afara oricărui pericol“ - au precizta reprezentații Gărzii de Coastă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.