Eveniment

După Aurelian Coliş, de la Rutiera Constanța Un alt polițist strânge în mediul online sute de aprecieri. Este vorba despre polițistul Gabriel Tătaru

După gestul poliţistului Aurelian Coliş, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, care a intervenit pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui grav accident, acum, un alt polițist strânge în mediul online sute  de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere. Este vorba despre polițistul Gabriel Tătaru, de la Biroul Rutier Calarasi.

Potrivit paginii de Facebook Special Guys All Over The World, polițistul Gabriel Tătaru a ajutat un șofer care fusese implicat într-un incident rutier.

Conform sursei mai sus citate, șoferul venea spre Constanța, iar undeva la 30 de km de loc. Viziru a intrat cu mașina într-o groapă. „Am crăpat janta și nu m-am putut deplasa timp de 5 ore. Țin să mulțumesc domnului polițist Tătaru Gabriel, de la Biroul Rutier Calarasi pentru ajutorul acordat. Acesta venea de la Calarasi si se îndrepta spre Bacău. Acesta m-a luat cu masina lui si m-a dus spre Viziru si in alte localitati din apropiere pt a reusi sa rezolv problema.  Intr-un final, cu ajutorul lui am reușit să cumpar  o roată de la o persoana din Braila, pentru a putea continua drumul“.

Așa cum arătam și mai sus, gestul polițistului Gabriel Tătaru a strâns în mediul online sute  de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere.

„Bravo băieți! Chiar dacă in țara asta nu merg toate cum ar trebui, nu trebuie sa uitam să fim oameni! Felicitări pentru toată lumea! O situație care demonstrează ca se poate trece peste orice greutăți!“.

„Bravo! Asta înseamnă colegialitatesi spirit civic, respect!“.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Petre Coliş, de la Oyama Karate Constanţa Fiul poliţistului erou Aurelian Coliş face Karate Kyokushin şi a ieşit campion balcanic (galerie foto)

21 Mar 2018 7393

Majoritatea participanţilor la sondaj cred că Aurelian Coliş ar trebui să fie desemnat „Poliţistul anului“ pentru modul în care a intervenit la accidentul de pe A4

21 Aug 2017 1515

Editorial Diferenţa dintre salvatori şi faptele lor de eroism. Poliţistul Aurelian Coliş, anonimul Adrian Ciureanu şi şoferul beat de la Ambulanţă

11 Aug 2017 2087

Credeţi că Aurelian Coliş ar trebui să fie desemnat „Poliţistul anului“ pentru modul în care a intervenit la accidentul de pe Autostrada A4?

07 Aug 2017 6968

Poliţist-erou. Coliş Aurelian este poliţistul care a ajuns primul la cumplitul accident de pe autostrada A4 (galerie foto+video)

03 Aug 2017 144194

Agentul Colis a fost externat dupa accidentul rutier

25 Jun 2010 1712

Primaria Cumpana isi cumpara radar

18 Jan 2007 941

Agresorul lui Aurelian Colis, cercetat in stare de libertate

03 Oct 2006 2424

Mustan Salim a batut tot ce i-a iesit in cale

11 Sep 2006 1044

Unul dintre soferii Primariei Cumpana este cercetat penal

31 May 2006 777

Seful de post din Cumpana, recompensat pentru spirit de sacrificiu

15 May 2006 1746