După ce copila a ajuns în Turcia Familia Larei Şaban a renunţat la primii avocaţi (galerie foto)

cap_10.jpgUnul dintre noii presupuşi avocaţi l-a apărat şi pe Giani Deli-Iorga, bărbatul condamnat la 28 de ani de închisoare pentru dublul asasinat de la Cernavodă

La scurt timp după ce Eray Ekrem Arda, presupusul tată al copilei de trei ani a Larei Şaban, a luat-o pe micuţă din braţele bunicii, familia Larei şi-ar fi schimbat avocaţii, potrivit unor surse. În continuare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa desfăşoară cercetările specifice în dosarul penal privitor la moartea Larei, fiind în căutarea armei crimei.

Astfel, noii apărători ar fi Lucian Marius Papacostea şi Aurica Grigorescu, cei care l-au reprezentat, în anii trecuţi, pe Shyti Blenis, albanezul condamnat la detenţie pe viaţă în dosarul triplului asasinat de la Mangalia. De altfel, aceleaşi voci susţin că Aurica Grigorescu ar fi reprezentat-o pe Elvie Ghibăldan, mama Larei Şaban, după ce Eray Ekrem Arda ar fi formulat o plângere împotriva sa pentru lipsire de libertate. Mai mult decât atât, Aurica Grigorescu l-a apărat şi pe Giani Deli-Iorga, bărbatul condamnat la 28 de ani de închisoare pentru dublul asasinat de la Cernavodă. În continuare, procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Constanţa continuă cercetările în dosarul penal privitor la moartea Larei.

 lara_-_inmormantare_Lara_Saban.jpg

Şi în prezent, organele de anchetă caută arma crimei, dar şi poşeta pe care tânăra de 27 de ani o avea asupra sa în seara când a fost văzută ultima dată. După cum arătam şi în ediţiile trecute, Ghiunal Gilberto Şaban şi George Davidescu, cercetaţi în stare de arest pentru uciderea Larei aşteaptă, în Penitenciarul Jilava, efectuarea expertizei psihiatrice. Nu este de trecut cu vederea faptul că cei doi suspecţi ar fi picat testul poligraf. Amintim că Lara Şaban a fost ucisă, conform procurorilor, în seara zilei de 3 mai, într-un apartament din municipiul Constanţa. Atât Ghiunal Gilberto Şaban, cât şi George Davidescu susţin că nu au ucis-o ei, adevăraţii asasini fiind nişte turci veniţi special în România pentru a o executa pe Lara. Totuşi, suspecţii au spus procurorilor că, sub ameninţările presupuşilor asasini, după uciderea tinerei, au împrumutat o maşină, au mers la Real de unde au cumpărat saci de plastic şi produse de curăţat şi s-au întors în apartamentul groazei unde au făcut curat. Cadavrul tinerei a fost abandonat într-o lizieră situată între Lumina şi Năvodari.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

12 ani de la dublul asasinat din Cernavodă!

03 Jan 2023 6016

Dosarul care o șocat întreaga țară! Zece ani de la dublul asasinat din Cernavodă

04 Jan 2021 2780