Eveniment

Scandal la Independenţa După ce s-au îmbătat, s-au luat la bătaie

Scandal de pomină la Independenţa, după ce un tânăr a fost înjunghiat într-o încăierare generală, produsă pe fondul consumului de alcool.
 
Conform anchetatorilor, sâmbătă, G. Marian, de 21 de ani, din Independenţa, în timp ce se afla la o petrecere în locuința vecinului său, situată pe şoseaua Constanței, a fost agresat fizic.
 
Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar, s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 25 aprilie, mai mulţi bărbaţi din localitatea Independenţa, printre care C. Răzvan, Marian G. Cornel Nicu, P. Ion, L. Vasile, C. Gabriel Valentin şi B. Daniel Gabriel, după ce au consumat alcool într-un bar din localitatea Independenţa, au mers acasă la C. Andrei.
 
În jurul orei 3.00, pe fondul consumului exagerat de alcool, au început să poarte discuţii în contradictoriu, ceea ce a dus la un conflict spontan între toţi cei menţionaţi mai sus.
 
În timpul conflictului, C. Gabriel Valentin, de 27 de ani, l-a înţepat cu un cuţit pe G. Marian în zona lombară dreaptă. G. Marian a fost investigat medical, concluzia medicilor fiind că agresiunea nu pune probleme din punct de vedere medical. Bărbatul a fost transportat la SCJU Constanța, având diagnosticul de traumatism cerebral acut închis şi plagă înţepată nepenetrată în zona lombară dreaptă.
 
Toţi bărbaţii au fost sancţionaţi de poliţişti cu amenzi între 500 şi 1.000 de lei. Totodată, a fost aplicată o sancţiune şi societăţii comerciale din localitate unde bărbaţii s-au cinstit, pentru servirea de băuturi alcoolice persoanelor în stare de ebrietate.
 
De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal tânărului care a folosit cuţitul în timpul altercaţiei, urmând ca, în funcţie de zilele de îngrijiri medicale acordate victimei, să fie încadrată juridic fapta, conform Codului Penal.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări cu bărbaţii aflaţi în stare de libertate.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesagerele Marii Uniri (II) Pierderea petrolierului „Unirea“ (galerie foto)

28 Dec 2018 1713

UPDATE. Monumentul „Memorialul Eroilor”, dezvelit la Cumpăna, cu ocazia Zilei Naționale a României (galerie foto)

01 Dec 2018 1956

UPDATE Incident în comuna Independența din județul Constanța. Un bărbat, lovit de o căruță, este în comă

22 Jul 2018 4962