După ce şi-a măcelărit familia, a mers să petreacă Ştefan Alexandru Stoica a fost arestat (galerie foto+document)

Ştefan Alexandru Stoica a ajuns, în scurt timp, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de pe teritoriul României. Tânărul este suspectat de faptul că şi-ar fi măcelărit familia, iar apoi a mers într-un bar să petreacă.

Ieri, principalul suspect în cazul triplei crime care a avut loc pe Șoseaua din Vii din cartierul Viile Noi din municipiul Constanţa a fost prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Ştefan Alexandru Stoica a fost reţinut, joi seară, fiind principalul suspect în cazul mutilării bunicii de 81 de ani, mătuşii de 58 de ani şi vărului său de 19 ani. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările. În paralel cu ancheta oamenilor legii, rudele celor trei persoane ucise se pregătesc de o triplă înmormântare.

Amintim că, în urma unei sesizări, miercuri, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au descoperit, la domiciliul unor femei care locuiau pe Șoseaua din Vii, trupurile acestora, dar şi al unui tânăr de 19 ani. Din cercetări a rezultat că Ştefan Alexandru Stoica, de 21 de ani, eliberat de doar zece zile din Penitenciarul Galaţi, a mers la casa celor două femei şi le-a cerut bani. Fiind refuzat, tânărul a reacţionat violent şi le-ar fi ucis pe acestea, dar şi pe un văr care se afla în casa respectivă. După comiterea faptei, el a sustras o sumă de bani din casă şi a plecat. În cauză au fost mobilizaţi 500 de poliţişti, iar Ştefan Alexandru a fost găsit în mai puţin de 12 ore, în faţa casei unui prieten, fost deţinut. După mai multe ore de audieri, procurorii au emis o ordonanţă de reţinere pe numele tânărului, iar ieri a fost prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Ştefan Alexandru Stoica, autorul triplului asasinat care a îngrozit Constanţa, a fost arestat preventiv, aseară. Magistraţii Tribunalului Constanţa au confirmat solicitarea procurorilor şi au emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe 30 de zile. Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel.

În secţiunea „documente“, poate fi citit comunicatul oamenilor legii privind cauza.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - Detalii șocante în cazul anchetei triplei crime Mama suspectului solicită pentru fiul său pedeapsa cu moartea

26 Jul 2014 3222

Suspectat că şi-ar fi măcelărit familia Ştefan Alexandru Stoica ajunge azi în faţa instanţei

25 Jul 2014 2172

Autorul triplului asasinat, reţinut Ştefan Alexandru Stoica riscă pedeapsa pe viaţă!

24 Jul 2014 2271