După o noapte petrecută în club O constănţeancă a fost lovită pe „zebră“ de un turist băut, în Mamaia

O tânără de 19 ani din Constanţa şi-a terminat noaptea de distracţie din staţiunea Mamaia pe patul de spital. Ea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de un şofer băut, în momentul în care pleca spre casă, din club.
 
Incidentul s-a petrecut în faţa clubului Coyote Ugly, pe sensul de deplasare către Năvodari, sâmbătă noaptea spre duminică, puţin după ora 3.00. Fata a păşit pe trecerea de pietoni şi a fost acroşată de un autoturism care circula în viteză, conform martorilor. O ambulanţă a transportat-o imediat la spital, iar medicii au concluzionat că tânăra nu este grav rănită, însă au decis să o spitalizeze pentru investigaţii suplimentare.
 
Poliţiştii sosiţi la accident l-au testat pe şofer cu aparatul Dragger, iar rezultatul a fost 0,72 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Mai exact, şoferul, un turist în vârstă de 35 de ani, din Târgu Jiu, era băut bine. Astfel că vacanţa la mare i-a adus un dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului, nu a acordat prioritate pietonului, dar va fi cercetat şi pentru vătămare corporală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.