Durere fără margini pentru o turistă din Bucureşti Fetiţa şi soţul i-au murit înecaţi, în Mamaia (galerie foto)

Tragedie cumplită în staţiunea Mamaia. O femeie din Bucureşti a rămas fără fetiţă şi soţ, după ce aceştia au pierit înecaţi.

Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00. Un telefon la 112 punea autorităţile pe jar. Cel care a sunat a anunţat că salvamarii au scos din apă un bărbat în stare de inconştienţă şi că un copil a fost luat de valuri şi este de negăsit. Echipaje SMURD, scafandrii militari de la ISU „Dobrogea“ şi echipaje de poliţie au plecat la locul incidentului - plaja din zona Hotelului Modern din staţiunea Mamaia. În paralel, o şalupă a Agenţiei Române de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a pornit din Port, pe apă, către Mamaia.

Paramedicii s-au chinuit în zadar, 40 de minute, să îl resusciteze pe bărbatul de 35 de ani, Florin Popa, din Bucureşti. El a fost declarat decedat, sub privirile îngrozite ale soţiei. După mai bine de două ore, trupul fetiţei în vârstă de cinci ani a fost găsit în larg de salvamari şi scafandri. Medicii au încercat minunea, însă aceasta nu s-a arătat. După mai bine de două ore de stat în apă, şansele ca micuţa Alexia să îşi mai revină erau, practic, nule.

Tragedia s-a produs din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, cred salvamarii. Fetiţa a intrat în apă cu tatăl său şi, la un moment dat, s-a răsturnat de pe bărcuţa gonflabilă şi a fost luată de valuri. Tatăl său a înotat după ea, încercând să o salveze, însă a fost tras la fund de curenţii puternici. Astfel că au pierit amândoi, înghiţiţi de valurile ucigaşe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mihaela

31 Jul, 2014 23:18

Daca respecti marea nu are de ce sa iti fie frica!

Cristiana Dobrin

31 Jul, 2014 13:01

Iti e si frica sa te mai duci la mare, cu toate necazurile care tot apar in ultimul timmp! :(

Articole asemanatoare

Tânărul antrenor Paul Cămui s-a stins din viață! „Lumea voleiului și a celor de la CSM Constanța este mai săracă de astăzi!“ (GALERIE FOTO)

14 Jan 2024 3094

Tragedie fără margini Cine este motociclistul mort în accidentul de la Mamaia. A lăsat fără tată doi copii

08 Oct 2022 15476

Tragedie Fostul director DIAP Tulcea, pilotul de curse Daniel Pohariu, a încetat din viață

14 Apr 2017 4823

Durere fără margini la căpătâiul lui Adrian Tinca. Mâine este înmormântarea (galerie foto)

11 Mar 2017 6195

Fotoreportaj Un văl de durere s-a aşternut peste tărâmul sfânt de la Dervent la înmormântarea artistului Aurelian Preda (galerie foto)

02 Oct 2016 13338

Un bebeluş a murit sub ochii medicilor. „Am pierdut motivul pentru care am luptat în viață”

04 Apr 2016 3185