Ela Loredana, condusă pe ultimul drumAutorul accidentului mortal de la Campus, fără reacţii în faţa instanţei

ela-masinaarest.jpgTânăra va fi condusă pe ultimul drum mâine. Înmormântarea va avea loc în localitatea Mihai Kogălniceanu, începând cu ora 12.30

Magistraţii din cadrul Tribunalului Constanţa, în completul prezidat de judecătorul Lucian Lică şi format din magistraţii Cristian Deliorga şi Marinela Mitan, au decis ca Aurel Iancu, de 38 de ani, din municipiul Constanţa, autorul accidentului rutier în urma căruia Ela Loredana A., de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa, să rămână în arest. Bărbatul a atacat, prin apărătorul său, decizia judecătorilor care au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, dispunând arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 22 martie până la data de 19 aprilie, inclusiv. În faţa instanţei de judecată, Aurel Iancu a spus că regretă ceea ce s-a întâmplat.

Adus în faţa judecătorilor Tribunalului Constanţa, pentru a-şi susţine recursul pentru libertate, Aurel Iancu nu a lăsat niciun moment să se citească pe faţa lui faptul că, doar cu câteva zile înainte, se urcase băut la volan, pierduse maşina de sub control şi intrase cu ea pe trotuar, unde a lovit o tânără de 22 de ani, care ulterior a murit la spital. Nici măcar când preşedintele completului, judecătorul Lucian Lică, i-a adus la cunoştinţă avocatului său că victima accidentului a murit la spital, individul din boxă nu a schiţat niciun gest. În apărarea sa, avocatul din oficiu a solicitat ca şoferul să fie lăsat în libertate, întrucât nu reprezintă un pericol real, concret pentru societate. „Inculpatul are un domiciliu stabil, iar înainte de a fi arestat avea un loc de muncă. În plus, a recunoscut şi a regretat fapta", a argumentat avocatul. După scurta pledoarie a apărării, tot în cuvinte puţine, procurorul de şedinţă a solicitat respingerea recursului declarat de Aurel Iancu, date fiind circumstanţele concrete ale producerii accidentului, alcoolemia mare pe care o avea şoferul, precum şi faptul că a încercat să fugă de la locul producerii faptei. În ultimul cuvânt, şoferul a declarat că este de acord cu spusele avocatului său, adăugând de asemenea că regretă faptele. Deliberările nu au durat mult, iar completul prezidat de judecătorul Lică şi format din magistraţii Cristian Deliorga şi Marinela Mitan au respins recursul şoferului ca nefondat, hotărând ca acesta să rămână în arest. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum mâine. Înmormântarea va avea loc în localitatea Mihai Kogălniceanu, începând cu ora 12.30. După cum au stabilit şi oamenii legii, în seara zilei de 21 martie, în jurul orei 17.40, Aurel Iancu a condus o autoutilitară Mercedes, pe bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care a ajuns în zona Campusului „Ovidius", bărbatul a pătruns pe trotuar accidentând-o grav pe Ela Loredana A., de 22 de ani, din Constanţa. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind imobilizat la aproximativ 500 de metri. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că Aurel Iancu avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 2,40 alcool pur în sânge. Ela Loredana A. a decedat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Conducătorul auto va fi judecat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui automobil pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 303

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 188

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 477

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 484

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 563

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 436

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1013

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 543

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1072

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 614

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1262

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 478

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 416