Elastice de brăţări, confiscate din Vama Agigea

Peste 4.500 de seturi elastice pentru confecţionat brăţări au fost confiscate în urma unui control în Punctul de Trecere a Frotnierei (PTF) Constanţa Sud (Agigea).
 
Miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, pentru o acţiune în PTF Agigea. În urma verificărilor efectuate, într-un container sosit din China, au fost descoperite 4.680 de seturi elastice pentru confecţionat brăţări, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 234.000 de lei dacă ar fi originale.
 
Întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, un cetăţean chinez în vârstă de 58 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marfă contrafăcută confiscată de inspectorii vamali în punctul vamal Agigea

03 Dec 2014 1772

Elastice pentru brăţări, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Agigea

27 Nov 2014 4669

Ce mai confiscă vameşii în Portul Constanţa Sud Jucării nedeclarate şi aparatură fitness posibil contrafăcută

22 Aug 2014 2285