Evadare ca-n filme din Poliţia Cuza Vodă „Vom prădui aceşti bani la piscină, în Aqua Magic“



Marian Mahu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prin violare de domiciliu. În mod surprinzător, tânărul a scăpat, pentru câteva zile, din mâinile oamenilor legii, ajutându-se de o sârmă din cupru cu care a reuşit să-şi deschidă cătuşele, fugind din Postul de Poliţie al localităţii constănţene Cuza Vodă. După trei zile însă, acesta a fost ridicat de poliţişti.

Tânărul este acuzat că, în noaptea de 25/26 iulie, în jurul orei 2:00, aflându-se la un bar din comuna Cuza Vodă, a mers la locuinţa persoanei vătămate, despre care ştia că vânduse un apartament, că locuia singură şi că, în acea noapte, nu era acasă. Organele de anchetă susţin că Mahu s-a deplasat pe strada Teiului, unde se afla casa respectivă, a pătruns în curte şi în casă, de unde a luat 6.000 de euro. De asemenea, cel în cauză ar mai fi luat un ceas de damă şi un telefon mobil marca Nokia, după care s-a întors la acelaşi bar, cu bunurile sustrase asupra sa. Procurorii mai susţin că, în ziua de 26 iulie, Marian Mahu a rugat un prieten să-l însoţească în municipiul Medgidia pentru a schimba suma de 6.000 de euro, despre care i-ar fi spus că a primit-o de la bunica sa, din Italia.

Au cheltuit 1.300 de lei pe haine

Oamenii legii susţin că, în timp ce se aflau în incinta casei de schimb valutar, cei doi ar fi spus că vor merge să „prăduiască banii la piscină, în Aqua Magic“, în Constanţa, cuvinte auzite de angajata casei de schimb. Ulterior, cei doi au cheltuit circa 1.300 de lei pe diverse articole vestimentare bărbăteşti. În comuna Cuza Voda, cei doi s-au întâlnit cu un alt martor, căruia Mahu i-a solicitat să meargă cu maşina sa până în Constanţa şi să se distreze împreună, în staţiunea Mamaia, la Aqua Magic.

Prinşi la intrarea în parcul de distracţii

În urma cercetărilor specifice, organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Cuza Vodă poliţiştii s-au deplasat la Aqua Magic, iar la intrarea în parcul de distracţii oamenii legii i-au identificat pe tineri. Marian Mahu ar fi recunoscut tot. Toate trei persoanele au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Cuza Vodă în vederea continuării cercetărilor. În acest context, cel în cauză a fost încătuşat. Cu toate acestea, Marian Mahu a găsit o sârmă din cupru cu care a reuşit să-şi deschidă cătuşele, iar apoi a fugit din Postul de Poliţie. Tânărul a fost depistat şi încătuşat, din nou, pe data de 29 iulie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.