Evaziune de zeci de milioane de euro Dosarul fostului şef al Informaţiilor din Constanţa, lucrat „beton“ (rechizitoriu)

Ieri, Mariana Constantinescu, magistrat al Curţii de Apel Bucureşti, a decis începerea judecăţii în dosarul în care Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, este acuzat de complicitate la evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat (în forma sprijinirii) şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. În aceeaşi cauză mai sunt judecaţi, aşa cum menţionam şi în ediţiile trecute, Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, şi Viorel Comăniţă, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor.
 
Secăreanu, Blejnar şi Comăniţă au fost deferiţi justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, alături de alte persoane, pentru o evaziune fiscală de 56 de milioane de euro.

Rechizitoriul poate fi citi aici


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Familia lui Bercea rămâne fără judecător! Mariana Constantinescu, vicele Curţii de Apel Bucureşti, promovată la Curtea Supremă

10 Jun 2016 6924

Femeia care l-a judecat pe fostul şef al Informaţiilor din Constanţa, promovată! (rechizitoriu)

12 Oct 2015 1759

56 de milioane de euro, prejudiciu Ultima decizie a judecătoarei Mariana Constantinescu, de la Curtea de Apel Bucureşti (rechizitoriu)

21 Aug 2015 2921

Prejudiciu de 56 de milioane de euro Dosarul Motorina a primit un nou judecător. Iată cine este şi ce avere are! (documente + rechizitoriu)

30 Jun 2015 3497

Imparţialitate afectată? Mariana Constantinescu renunţă. Dosarul „Motorina“ primeşte un nou judecător (rechizitoriu)

25 May 2015 3139

Judecat alături de Secăreanu, Blejnar şi Comăniţă Radu Nemeş rămâne în arest (rechizitoriu)

25 Oct 2014 3057