Eveniment pe Yachtul catamaran Alezzi Premieră. „Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021“. Cine poate participa la concurs

  • În data de 31 mai 2021, în stațiunea Mamaia, va avea loc concursul dedicat bucătarilor și cofetarilor profesioniști “Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021”.
  • La concurs pot participa echipe individuale reprezentand hoteluri, restaurante, alte tipuri de unități de alimentative publică, etc., din România. 
  • Evenimentul va reprezenta totodată o premieră, acesta fiind prima competiție culinara din istoria țării noastre, care va avea loc la bordul unui vas pe Marea Neagră.
În data de 31 mai 2021, în stațiunea Mamaia - cea mai mare si renumita statiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului Constanța, denumita și Perla Litoralului Românesc, va avea loc concursul dedicat bucătarilor și cofetarilor profesioniști “Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021”.

Evenimentul este organizat in premiera de catre Top Hospitality Romania, alaturi de CELLI Romania si in parteneriat cu Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism si Asociatia Patronala RESTO Constanta.

Concursul va avea trei categorii unde echipele isi vor putea inscrie participarea:
  • Categoria A: Platou Rece Festiv
  • Categoria B: Preparat Individual in viziunea concurentului / echipei   ( FEL PRINCIPAL)
  • Categoria C: Desert / Tort cu tematica "Marea Neagra"
Concursul este unul regional, pe echipe sau individual, reprezentand unitati de alimentatie publica/catering din Romania.

Cine poate participa la acest concurs

Echipe individuale reprezentand hoteluri, restaurante, alte tipuri de unitati de alimentative publica, etc, din Romania. 

Echipe pe oras (mai multi bucatari sau cofetari care nu fac parte din aceasi unitate de alimentatie publica dar se unesc intr-o singura echipa -  Ex. Echipa Orasului Tulcea)

Nu va exista taxa de inscriere, aceasta fiind in totalitate acoperita de catre sponsorul principal al competitiei, CELLI Romania, lucru care incurajaza participarea a cat mai multor echipe de bucatari si cofetari profesionisti.

O competitie care creaza coeziune si dezvoltare

“Ne dorim ca acest prim eveniment, de dupa pandemie, sa fie vazut ca un semnal puternic de revenire a sectorului HoReCa din Romania, printre cele mai afectate sectoare ale industriei de turism.


Romania are nevoie de competitii culinare de calitate destinate profesionistilor, evenimente care din pacate au lipsit mult timp in industria noastra. La acest eveniment, profesionistii si antreprenorii sustin acest mesaj de unitate si relanseaza spiritul competitiv, atat de necesar dezvoltarii sectorului nostru HoReCa” a spus Laurenţiu Mâță, fondatorul Top Hospitality Romania si al acestui eveniment.

​Prin implicarea in organizarea logistica a evenimentului, Asociatia Patronale RESTO Constanta a dat un semnal puternic si transmite tuturor profesionistilor din lumea culinara ca este momentul unitatii si a sinergiei in industrie, acum, cand orizonurile normalitatii sunt tot mai vizibile. RESTO va fi un partener strategic in dezvoltarea acestui proiect competitional anual, in statiunea Mamaia.

Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism va asigura atat comunicarea activa a evenimentului, atat in randul membrilor celei mai mari asociatii de bucatari si cofetari din Romania, dar si in comunitatea extinsa din HoReCa. Totodata ANBCT va asigura jurizarea prin intermediul unor profesionisti cu experienta atat nationala cat si internationala.


Evenimentul va reprezenta totodata o premiera, acesta fiind prima competitie culinara din istoria tarii noastre, care va avea loc la bordul unui vas pe Marea Neagra. Locul de desfasurare va fi catamaranul ALEZZI YACHT, cea mai noua atractie turistica de pe litoralul Marii Negre.

Informatiile si inscrierile de participare se pot face accesand adresa:

www.tophospitality.ro/cupa-marea-neagra-in-arta-culinara

Sursa foto: Laurenţiu Mâță- Fondator Top Hospitality Romania

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nava Gulf Petroleum 4, sub pavilion Liberia, reținută în Portul Constanța!

22 Sep 2023 992

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

17 Jul 2023 1067

Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

15 Jun 2023 1516

Furt dintr-un yacht ancorat în Portul Tomis! Condamnare

08 Nov 2022 1438

Intervenţie salvatoare a poliţiştilor de frontiera români în Marea Mediterană. Peste o sută de persoane salvate! (GALERIE FOTO)

28 Oct 2022 1067

Yaht avariat în Marea Mediterană. Peste 100 de persoane salvate de poliţiştii de frontieră români din cadrul Gărzii de Coastă (GALERIE FOTO)

30 Sep 2022 934

Nava maritimă de pasageri Seadream II, escală în Portul Constanţa

27 Sep 2021 1581

Poveste de iubire în handbal Ciprian Şandru i-a oferit inelul de logodnă Denisei Dedu pe un yacht. „Da, din toată inima!“

28 Jun 2021 7962

Imagini de la Balul Avocaților constănțeni. Unde a avut loc evenimentul (video)

20 Jun 2021 2848

Unde petrece Ziua Muncii, constănțeanul Mihai Budeanu de la 3 Sud Est „Ne-am gândit ca merităm puțină relaxare pe mare“

01 May 2021 3996

Yachtul catamaran Alezzi – investiția de peste 10 milioane de euro făcută de Stop SRL

27 Apr 2021 48955

Simona Halep, în Turcia. Croazieră pe Bosfor, savurând celebrul ceai

02 Apr 2021 3288

A fost înființat la Constanța 07 iulie 1924, Yacht Clubul Regal Român a dobândit personalitate juridică

07 Jul 2020 1690

106 ani de la vizita familiei imperiale ruse la Constanța. Țarul Nicolae al II-lea a sosit cu un yacht, pe mare

01 Jun 2020 3800

Firma Ana Yacht Club, care deţine hotel Europa din Eforie Nord, „înghiţită“ de Ana Hotels

30 Jan 2020 3518