S-a încheiat Exatlon România 2018. Cine este marele câştigător. Cine a pierdut. Care este valoarea premiului

 
Beatrice Olaru a câştigat Marele Premiu Exatlon Romania, după ce Alin Andronic a ales sa abandoneze competiţia!

Scorul în Marea Finala era de 1 la 0 pentru Beatrice Olaru, iar scorul pe traseul ales de Beatrice Olaru era de 2 la 2, moment în care Alin

Andronic a luat o decizie controversată.

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Du-te mă de aici, nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înţelege ca nu are sens! Jocul a luat sfârşit”, a spus Alin Andronic.


Cine este Beatrice Olaru

Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale comunicării din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Dupa ce a urmat mai multe cursuri de perfecţionare, a devenit instructor de fitness, dezvoltându-şi si un program de training online.
Beatrice Olaru este fostă handbalistă de performanţă.

Despre Exatlon
Exatlon România este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Show-ul prezentat de Cosmin Cernat a fost anunțat la sfârșitul anului 2017 și este difuzat în România de Kanal D, începând din 7 ianuarie 2018. Spre deosebire de formatul american al show-ului Survivor, în versiunea turcă există modificări majore când vine vorba de modul în care se joacă, cum sunt eliminați concurenții și cum este câștigat jocul.
 
Programul a început cu 20 de persoane, atât persoane cunoscute cât și oameni obișnuiți, care participă la probe ce le pun la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihică.
Marele câștigător intră în posesia premiului final de 100.000 de euro. Filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.


Sursa foto: Captură video Kanal D

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a încheiat, la Kanal D, Exatlon România sezon 3. Cine şi-a adjudecat marele premiu de 100.000 de euro

10 Jun 2019 3529

Campioană la bikini fitness de la CS Farul Constanţa Diana Pivniceru participă în echipa „Faimoşilor“ la al treilea sezon al Exatlon România

10 Jan 2019 7790

Exatlon sezonul 2. Au început înscrierile. Iată cum arată formularul de înscriere!

26 May 2018 5098