Exclusiv Auto vă invită la Seat on Tour



Exclusiv Auto, dealer SEAT in Constanţa, invită publicul constănţean să testeze tehnologia de ultimă generație a mărcii SEAT in perioada 02-07 noiembrie la showroomul din Strada Dumbrăveni nr 70, sens giratoriu Tomis Plus.

Să ții pasul cu schimbările presupune să explorezi noi teritorii. Mai conectate, echipate cu tehnologie avansată care te ajută să fii mereu în mișcare și linii de design dinamice care îmbină esența de libertate și stil, modelele SEAT îți pot oferi o experiență autentică atunci când te afli la volanul unuia dintre ele.

Pe parcusul celor șase zile vor putea fi testate modele din gama SEAT, printre care și Noul SEAT Leon. Vino să descoperi modelul care ţi se potriveste și vei primi cele mai bune oferte din stoc.


Cel mai nou model al gamei, SEAT Leon, a cărui prezentare a avut loc pe 28 ianuarie la Martorell (Barcelona), este un model pregătit să atragă clienții din lumea întreagă.

Faruri full LED, blocuri optice spate full LED coast-to-coast, oglinzi laterale cu lumini semnalizatoare dinamice. Noul SEAT Leon este pentru cei carora nu le e teama

Încredere, eleganță și sportivitate. Acestea sunt calitățile principale prin care directorul de design SEAT, Alejandro Mesonero-Romanos, definește noua sa creație. Exteriorul modelului Leon este caracterizat de proporțiile mai echilibrate și o parte din față mai îndrăzneață, precum și de liniile mai fluide. Iar habitaclul poziționează șoferul și ceilalți pasageri în centrul atenției și se remarcă prin designul minimalist și eleganță. Pe scurt, un nou concept care păstrează valorile mărcii și celor 3 generații anterioare de Leon.

Noul Leon este primul model SEAT care asigură o conectivitate deplină. Ce înseamnă acest lucru? La bordul vehiculului (Full Link cu Android Auto AppleCarPlay wireless), clienții pot fi la curent cu ultimele întâmplări din mediile sociale, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează. În exterior, aplicația SEAT CONNECT asigură controlul de la distanță al diferitelor funcții ale vehiculului, în vederea maximizării confortului și siguranței. Alături de acestea se regăsește Digital Cockpit cu ecran de înaltă rezoluție, cu diagonala de 10,25 inch și funcția de comandă vocală.


Înscrierile la test drive se pot face doar prin programare prealabilă la numarul de telefon: 0241.54.54.99 sau direct pe pagina de FaceBook - https://www.facebook.com/exclusivautoseat.

În showroom-ul SEAT #ExclusivAuto sunt păstrate cu rigurozitate toate normele de igiena și măsurile de singuranță ce se impun în această perioadă. În incinta showroom-ului și pe perioada test drive-ului este obligatoriu purtarea măștii.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 171

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 283

Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 497

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 444

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5052

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1868

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6097

MAEInaugurarea celei mai mari retrospective „Brâncuși“ la Centrul Pompidou din Paris

27 Mar 2024 261

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 534

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, nominalizat la Gala Premiilor Radio România Cultural

25 Mar 2024 678

Guvernul RomânieiProgramul activităților la Palatul Victoria- 25 martie 2024

25 Mar 2024 289

UPDATE. Accident rutier pe A2, sensul de mers București-Constanța! Primele informații

24 Mar 2024 1242

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 3919

Ora pământului 2024, celebrată și de ARBDD, în Tulcea

23 Mar 2024 511

Constanța Scriitoarea Aurelia Lăpușan, despre lansarea volumului „Flori de busuioc” (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 379