Explozie într-un bloc din Slobozia! Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale

  • Explozie într-un bloc din municipiul Slobozia.
  • Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate și patru au primit îngrijiri medicale.

Ca urmare a unui apel la 112 primit în jurul orei 12:40, pompierii au fost înștiințati despre producerea unei explozii la un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„Au fost anunțati și reprezentanții Inspectoratului de stat în construcții și cei ai primăriei. La sosirea forțelor de intervenție în apartamentul unde s-a produs explozia, ușile și geamurile erau deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc, ușile de la intrare erau deteriorate”, a transmis ISU Ialomița.

Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc.

„Din apartamentul în care s-a produs evenimentul, s-au autoevacuat trei persoane: două adulte și o minoră.

Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior o victimă de sex feminin în vâstă de aproximativ 72 de ani, care prezenta arsuri la membrele superioare și la nivelul feței, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Celelalte două victime, au suferit atacuri de panică și după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital. Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, cu un traumatism la membrul superior drept, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital”, a mai precizat ISU.
 
Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire.


Sursă foto: ISU Ialomița

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.