UPDATE Două persoane decedate într-o explozie urmată de incendiu într-un apartament din Sibiu! Mai mulți locatari evacuați de pompieri (GALERIE FOTO)

Galerie foto: ISU SibiuISU Sibiu intervine de urgență pe strada Iazului din municipiul Sibiu unde, a avut loc o explozie urmată de de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc. 

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului sunt mobilizate: 
- două autospeciale de stingere 
- O autoscară 
- O ATPVM 
- Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. 

„Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum“ - au mai precizat reprezentanții ISU Sibiu. 

UPDATE: 1

Pompierii au reușit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfășoară operațiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. 

Pompierii acționează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat. 

UPDATE 2 

„În interiorul apartamentului nu au mai fost identificate victime, la acest moment pompierii lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. De asemena se efectuează cercetări cu privire la posibila cauză a exploziei urmată de incendiu“ - a precizat Sg.maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU SibiuCitește și: 

Incendiu devastator în Iași! Trei imobile distruse de flăcări

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la ISU Sibiu! Explozia soldată cu decesul a două persoane, provocată de o acumulare de gaze

24 Sep 2023 655

Sibiu Explozie urmată de incendiu la o gospodărie. Un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, după ce a verificat butelia cu un chibrit

11 Jun 2022 994