Expozie violentă într-un bloc de locuințe din Suceava. Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO)

Explozie. Foto: ISU SuceavaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Suceava au fost solicitați în această dimineață să intervină în municipiul Suceava, cartierul Burdujeni.

Potrivit ISU Suceava a avut loc o explozie intr un bloc de locuințe de pe strada Rarău. 

Alerta a fost dată în jurul orei 4.40, iar la fața locului s-a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, o autoscara mecanica, o autospeciala pentru descarcerare și 2 ambuante SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje SAJ. 

„Au fost evacuate și s-au autoevacuat persoanele din două scări de bloc. Inițial au fost înregistrate două victime, cu diferite traumatisme, acestea fiind preluate de echipajele medicale si paramedicale. Sunt distrugeri si pagube materiale foarte mari“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava. 


Ulterior o a treia persoana ranita a fost preluata de ambulanta. 

„Au fost evacuate și s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc. Trei persoane au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă. Cauza este în curs de stabilire. O a patra victima, care a plecat, initial, de la fata locului, a revenit in zona si este preluata de ambulanta SMURD. I se acorda ingrijiri medicale si va fi transportata la spital“ - au mai adăugat reprezentanții ISU Suceava.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat de 44 de ani decedat după explozia unei centrale cu lemne în Suceava (GALERIE FOTO)

21 Dec 2023 884

IGPR Infotrafic Trafic întrerupt pe DN 2

28 Feb 2023 804

Explozie într-un apartament! Un alt apartament distrus, altele afectate și mașini avariate

04 Oct 2022 1429

Salvatorii în alertă! Explozie la Mănăstirea Sihăstria Rarăului. Cinci victime (galerie foto)

05 Jul 2020 1562

Salvatorii, în alertă! Imobil cuprins de flăcări. Un copil decedat

25 Nov 2018 2371

UPDATE. Accident rutier grav în județul Suceava. Un autotren s-a răsturnat pe calea ferată. Șoferul, încarcerat, salvat de un pompier în timpul liber (galerie foto)

28 Sep 2018 2870

Trei bărbați, între care unul din Constanța, suspecți în cazul exploziei dintr-o garsonieră din Suceava. Unul dintre ei a murit!

23 Oct 2014 1600