Familie îndoliată! Cine este bărbatul care a murit în cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu

Un bărbat a murit în urma unui tragic accident la cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu. Avea 72 de ani și era din localitatea constănțeană Cumpăna. I.C. avea doi băieți, care, conform localnicilor, ar lucra în străinătate.
 

Cum s-a produs accidentulAccidentul produs la cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu a fost unul fatal pentru unul dintre muncitorii care lucrau la linia de producție de la cariera de piatră din localitatea constănțeană.

Totul s-a petrecut la cariera de piatra unde operează cei de la către Consal Trade. Societatea subcontractează firme care vin și iau piatră. Așa s-a petrecut și în data de 6 martie, când un astfel de subcontractor a fost cu basculanta pentru a încărca piatră. Conform informațiilor furnizate de conducerea ITM Constanța, primele date arată că după ce s-a realizat încărcarea mărfii, a mers la cântar să vadă dacă depășește greutatea maximă. Aceasta era depășită cu 2 tone și s-a recomandat descărcarea excesului de marfă. Șoferul a mers mai departe, conform primelor date, pentru a descărca marfa, iar o parte din piatra din încărcătură ar fi căzut peste cei doi muncitori care lucrau la linia de producție.

Nu se știe încă cine se face vinovat de producerea accidentului, un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța aflându-se la fața locului. În urma anchetei se va stabili exact cum s-au petrecut evenimentele.

Din nefericire, în urma accidentului, un bărbat a fost scos fără viață de sub pietre, iar o altă persoană a fost transportată la spital, în stare gravă.

În cursul zilei s-a primit un apel prin 112 pentru un accident în Nicolae Bălcescu. La locul solicitării s-a deplasat un SMURD B, elicopterul Smurd și un echipaj SAJ B2. A fost găsită o persoană decedată și un una cu un traumatism cranio cerebral grav, care a fost transportată de elicopter la Spitalul Județean., a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 

Citește și

Imagini de la fața locului Persoane prinse sub pietre, la Nicolae Bălcescu! Un bărbat a murit iar altul este rănit grav. Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Monsson Alma, proiect nou la Nicolae Bălcescu, județul Constanța

22 May 2023 832

Medgidia. Delegație de elevi și profesori francezi la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” (FOTO)

17 May 2023 681

Premii importante la olimpiadele naționale la LTNB Medgidia

15 May 2023 271

Primăria Nicolae Bălcescu închiriază un teren de aproximativ 4 hectare

12 May 2023 652

Manifestare dedicată Zilei Proclamării Independenței României, Sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei Unite la Liceul lndustrial Ion C Brătianu din Nicolae Bălcescu

12 May 2023 274

O nouă încercare pentru concesionarea serviciului de distribuție gaze în localitatea Nicolae Bălcescu

08 May 2023 759

Revoltă într-un bloc din Nicolae Bălcescu! Locatarii sunt hotărâți să se pună în fața buldozerelor (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 May 2023 1856

Primăria Medgidia va continua lucrările la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu. Ce contract a fost atribuit recent? (DOCUMENT)

20 Apr 2023 781

Fotbalul județului Constanța Liga a 5-a, seria Nord. Rezultatele din etapa a 21-a + clasamente

18 Apr 2023 2096

Fotbalul județului Constanța Rezultatele și clasamentele de la Liga a 5-a (seriile Nord, Sud și Vest)

10 Apr 2023 2952

Este așteptată o hotărâre de Guvern care să stabilească data alegerilor parțiale. Unde vor fi organizate scrutine în județul Constanța?

01 Apr 2023 1016

Ce firmă vrea să construiască o seră de căpșuni la Nicolae Bălcescu

30 Mar 2023 985

Undă verde de la Mediu pentru o investiție a Consal Trade Cariere SRL, la Nicolae Bălcescu

07 Mar 2023 982

Un bărbat a decedat Dosar de cercetare penală deschis în urma accidentului de la cariera din Nicolae Bălcescu

06 Mar 2023 1550

ISU Dobrogea, despre tragedia de la Nicolae Bălcescu (VIDEO)

06 Mar 2023 3342