Familie îndoliată! Cine este bărbatul care a murit în cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu

Un bărbat a murit în urma unui tragic accident la cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu. Avea 72 de ani și era din localitatea constănțeană Cumpăna. I.C. avea doi băieți, care, conform localnicilor, ar lucra în străinătate.
 

Cum s-a produs accidentulAccidentul produs la cariera de piatră de la Nicolae Bălcescu a fost unul fatal pentru unul dintre muncitorii care lucrau la linia de producție de la cariera de piatră din localitatea constănțeană.

Totul s-a petrecut la cariera de piatra unde operează cei de la către Consal Trade. Societatea subcontractează firme care vin și iau piatră. Așa s-a petrecut și în data de 6 martie, când un astfel de subcontractor a fost cu basculanta pentru a încărca piatră. Conform informațiilor furnizate de conducerea ITM Constanța, primele date arată că după ce s-a realizat încărcarea mărfii, a mers la cântar să vadă dacă depășește greutatea maximă. Aceasta era depășită cu 2 tone și s-a recomandat descărcarea excesului de marfă. Șoferul a mers mai departe, conform primelor date, pentru a descărca marfa, iar o parte din piatra din încărcătură ar fi căzut peste cei doi muncitori care lucrau la linia de producție.

Nu se știe încă cine se face vinovat de producerea accidentului, un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța aflându-se la fața locului. În urma anchetei se va stabili exact cum s-au petrecut evenimentele.

Din nefericire, în urma accidentului, un bărbat a fost scos fără viață de sub pietre, iar o altă persoană a fost transportată la spital, în stare gravă.

În cursul zilei s-a primit un apel prin 112 pentru un accident în Nicolae Bălcescu. La locul solicitării s-a deplasat un SMURD B, elicopterul Smurd și un echipaj SAJ B2. A fost găsită o persoană decedată și un una cu un traumatism cranio cerebral grav, care a fost transportată de elicopter la Spitalul Județean., a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 

Citește și

Imagini de la fața locului Persoane prinse sub pietre, la Nicolae Bălcescu! Un bărbat a murit iar altul este rănit grav. Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Femeie de 70 de ani, mușcată de un șarpe în localitatea Nicolae Bălcescu

07 Jun 2024 1068

20 loturi de teren extravilan situate în județul Constanța, scoase la vânzare! Se cer peste 3,7 milioane de euro (DOCUMENT)

20 May 2024 1997

Cumpărări directe Constanța Optim Serv Construct SRL amenajează loc de joacă și spații verzi în Nicolae Bălcescu, pentru 48.000 de euro (DOCUMENT)

09 May 2024 600

Licitații Constanța Obenman Construct SRL va încasa peste un milion de lei de la Primăria Cernavodă. Iată ce contact a obținut (DOCUMENT)

02 May 2024 700

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mihaelei Crina Corbei, secretar general al comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 1341

Comuna Nicolae Bălcescu, în proces cu o firmă din Giurgiu. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

27 Apr 2024 806

Cumpărări directe Constanța Câți bani va scoate din conturi Primăria Nicolae Bălcescu pentru dezinfecție interioară și exterioară?

19 Apr 2024 663

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 641

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 810

​Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu închiriază utilaje (DOCUMENT)

12 Apr 2024 1064

Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu eficientizează sistemul de iluminat public din comună. Contract de peste 150.000 de euro cu Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENT)

04 Apr 2024 588

Învățământ Constanța Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medigia, singurul reprezentant al României la competiția mondială Genius Olympiad

27 Mar 2024 887

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1272

Centrul Militar Zonal Constanța a promovat cariera militară la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu" Medgidia

14 Mar 2024 872

UPDATE Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța

12 Mar 2024 1403