Familii în doliu. Minorii, victime ale accidentelor. Unul a fost lovit de tren la Valu lui Traian, altul prins sub țevi la Costinești

  • Weekend negru pentru două familii din județul Constanța
  • Doi copii au murit, în urma unor accidente – unul a fost lovit de tren, celălalt prins sub țevi, pe câmp
  • Din păcate, de la începutul anului au mai fost evenimente unde au fost implicați minori
  • În unele cazuri, tinerii au scăpat cu viață
 
Tragedii pentru mai multe familii din județul Constanța. Din păcate, copiii au căzut victime ale unor accidente. În doar 3 zile, doi copii și-au pierdut viața, unul lovit de tren, altul prins sub țevi. Durerea pe care o simte familia este greu de descris.
 

Accident feroviar mortal

 
Astfel, pe 12 martie, D., un copil vesel, cu tatăl plecat peste hotare, a fost lovit mortal de un tren, la Valu lui Traian. Avea 14 ani și toată viața înainte. Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi - PPTF Valu lui Traian - au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, cel mai probabil minor, a cărui identitate nu a putut fi stabilită până la acest moment.
 
Evenimentul s-a produs în localitatea Valu lui Traian, iar trenul circula pe ruta Constanța - București. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
Durerea suferită de părinți a fost una de nedescris. Tatăl, plecat în Franța, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj plin de tristețe.  „D. am plecat spre tine. Vin așa cum mă așteptai. Ce mi-ai adus tati. Hai să te uiți. Dar acum te întreb eu ce-ai făcut de m-ai părăsit așa dintr-o dată să nu te mai găsesc pe pământ. Acolo unde te-ai dus puiuț mic nu pot azi maine să ajung, ai zburat...”, a scris tatăl.
 

Țevile de la Costinești

 
Un apel la 112, anunța duminică, 14 martie, că un copil de aproximativ șase ani este inconștient și altul acuză dureri după ce țevi metalice au căzut peste aceștia, în localitatea Costinești. „Stația Tuzla intervine cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD B în Costinești la asistență persoană, copii de aproximativ 6 ani peste care au căzut țevi metalice. Din primele informații, un copil este inconștient, iar al doilea este cu dureri lombare. La fața locului este și un echipaj SAJ cu medic”, transmite ISU Constanța.
 
Copilul inconștient a fost declarat decedat de către echipajul SAJ. Al doilea a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța de către echipajul SMURD B Tuzla.
 
În jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.

 
Din primele informații, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
 

Tânăr, găsit spânzurat, în Constanța


La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului.
 
Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Potrivit unor surse, tânărul, care locuia cu bunica lui, s-ar fi cercetat cu iubita.
 

Copil, pieton, accidentat pe strada Ion Creangă

 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Mangalia, județul Constanța, pe 1 martie 2021.
 
În urma impactului, un pieton (copil) a fost rănit. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Mangalia pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, a transmis că este vorba despre un pieton, minor de patru ani, rănit ușor. Șoferița implicată în evenimentul rutier are 36 de ani.
 

Minor, înjunghiat la Năvodari!

 
Alți minori au avut noroc și au scăpat cu viață, chiar dacă au fost aproape de a-și pierde viața, din diverse motive.
 
O persoană a fost înjunghiată, luni, de 8 martie, pe strada Mării din Năvodari. Victima a fost înjunghiată în abdomen. Victima este minoră, având 17 ani iar agresorul are 20 de ani. Se pare că cei doi se aflau în aceeași locuință în momentul incidentului. În jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor - înțepător, în incinta unui bloc din orașul Năvodari.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o victimă, un minor de 17 ani, care a fost transportat la spital în stare conștientă. Acesta urmează a fi examinat medico-legal.
 
Presupusul agresor, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 

Minorul de pe acoperiș

 
Un tânăr de 15 ani a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi salvat, în prima zi a anului, de 1 ianuarie 2021. O persoană a trebuit să fie salvată de pe acoperișul unei case cu trei etaje, pe strada Prelungirea Recoltei din Palazu Mare. Puțin a lipsit pentru ca totul să se transforme într-o tragedie, dacă tânărul ar fi căzut de pe acoperiș.
 
„Am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unui minor, in varsta de 15 ani, ramas blocat pe casa. Au intervenit colegii din cadrul detașamentului Fripis cu un ASAS si un EPA. Băiatul a fost dat jos in siguranta cu scara culisabila”, a transmis ISU Dobrogea.
 
Citește și:

Intervenție de urgență la Costinești! Doi copii, prinși sub țevi. Unul decedat

Minor, înjunghiat la Năvodari! 
Minor salvat de pe un acoperiș în Palazu Mare

Accident feroviar în Valu lui Traian. Un copil a decedat (galerie foto+video)

Un copil, de 16 ani, găsit spânzurat

Mangalia. Copil, pieton, accidentat pe strada Ion Creangă

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 210

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 202

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1709

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 650

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 760

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5153

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1915

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6196

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 643

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 538

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 241

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2922

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 335