Fata care l-a accidentat mortal pe Galani senior are drept de conducere

Tânăra de 22 de ani, din localitatea constănţeană Nisipari, care, în seara zilei de 25 octombrie, l-a accidentat mortal pe Gheorghe Galani, de 75 de ani, are permisul reţinut, până la finalizarea cercetărilor.

Cu toate acestea, fata poate conduce un automobil pe drumurile publice în baza unei dovezi înlocuitoare a permisului auto. În paralel, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările în dosarul cauzei, urmând să primească, în cel mai scurt timp, rezultatele Serviciului Judeţean de Medicină Legală. Apoi, poliţiştii pot solicita efectuarea expertizei, care va stabili cum a fost posibilă tragedia şi mai ales cine putea evita accidentul şi în ce măsură. Amintim că Ionela Carmen Ghiţă, de 22 ani, din Nisipari, a condus, în data de 25 octombrie, la ora 20.50, un autoturism, marca Dacia Super Nova, pe DN 22C, dinspre Constanţa către Medgidia, iar în momentul în care a ajuns în localitatea Poarta Albă l-a accidentat mortal pe Gheorghe Galani, de 75 ani, din localitate. Din câte se pare, bărbatul s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. După cum arătam şi în ediţia trecută, pe numele Ionelei Carmen Ghiţă a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Bravo, Farul Constanța!“. Cântărețul Ionuț Galani, alături de „marinari“ la petrecerea de titlu (GALERIE FOTO)

22 May 2023 2523

Ionuţ Galani - „Viaţa mea a fost mai bogată pentru că l-am cunoscut pe Jean Constantin“ Eveniment editorial în comunitatea elenă din Constanţa (galerie foto)

11 Aug 2014 5287

Teatrul Elpis, gazda unei lansări de carte Patru mari personalități culturale din Constanța, evocate în „Careul de aşi între distincţie şi aristocraţie“

09 Aug 2014 3605