Fată de 13 ani bătută crunt de alte minore. Poliția face audieri, în cadrul unei anchete


O minoră de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută cu bestialitate de alte patru fete, în timp ce altcineva, probabil un tânăr, filmează toată scena. După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliția s-a autosesizat, a deschis o anchetă penală și deja a adus la audieri două dintre minorele bătăușe, însoțite de părinții lor, relatează presa locală, scrie Digi24.

Victima este pusă să stea în genunchi, iar celelalte fete o scuipă, o pălmuiesc, o trag de păr, o lovesc cu picioarele și pumnii folosind un limbaj ce nu poate fi reprodus. Cel care filmează își exprimă la un moment dat uluirea că fata nu plânge, în ciuda loviturilor primite.

Scena se petrece afară, într-un loc probabil mai ferit, cu multă vegetație.

Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violente. În cadrul cercetărilor, „au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeie de 60 de ani din Năvodari, cercetată pentru loviri şi alte violenţe

01 Sep 2014 1732