Femeie descoperită în mare, în staţiunea Mamaia După aproximativ o oră de resuscitare, a fost declarată decedată (galerie foto + video)



Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” a fost sesizat, ieri, în jurul prânzului, cu privire la recuperarea unui cadavru la doi metri de mal în stațiunea Mamaia, de pe plaja Azur.
 
O trecătoare, care de obicei se plimbă pe malul mării, a văzut trupul plutind pe apă şi a dat imediat alerta.
 
„Încet, încet o apropia de țărm apa. Eu am dat telefon la 112, am oprit încă un domn care trecea pe aici și i-am zis vă rog frumos stați cu mine pentru că nu putem să rămânem indiferenți, trebuie să luăm atitudine. În jumătate de oră au venit băiatul și fata de la ambulanță, apoi au venit și pompierii. Și se pare că (n.r. – femeia decedată) are stimulent cardiac”, a spus cea care a văzut prima dată trupul plutind în apele mării.
 
Medicii au început manevrele de resuscitare imediat cum au ajuns.
 
„Este vorba despre o femeie care se afla în imersie. Am scos femeia aceasta pe mal și, împreună cu colegii de la ambulanță, aplicăm metode de resuscitare. Poate reușim să o readucem la viață. Noi ne aflăm de peste jumătate de oră aici de când am început și manevre de acordare a primului ajutor și, este evident, că femeia se afla dinaintea noastră în apă. Poate reușim să facem ceva pentru ea”, a declarat căpitan George Nicolae din cadrul ISU.
 
Însă, femeia a fost declarată decedată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Ulterior, trupul neînsufleţit a fost identificat. Se pare că este vorba despre Ecaterina S, în vârstă de 78 de ani, din Ploieşti. În buzunare, femeia avea medicamente şi 1.000 de lei.
 
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Știri Constanța azi Descoperire macabră pe o plajă din Mamaia! O fată a fost găsită decedată pe plajă. Oficial de la IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Sep 2023 8693

Pompierii anchetați de procurorii militari și gluma cu micuții care nu mâncau pentru că nu aveau ce

27 Feb 2021 8643