Final de săptămână cu accidente în Constanţa. Printre cei implicaţi, soţia şi copilul lui Taner Reşit

Nici în acest weekend judeţul Constanţa nu a fost lipsit de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Astfel, vineri după-amiază, în jurul orei 17.30, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi să intervină pe drumul naţional 2A, Constanţa - Ovidiu, în zona Ovidius Clinical Hospital, în cazul unui accident. Şoferul unui autoturism a lovit un pieton. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.
 
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Centrului de Scafandri, pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, a avut loc un accident în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme. Un autoturism Opel a intrat în plin în două maşini parcate pe marginea străzii. Proprietarii şi-au descoperit maşinile avariate abia dimineaţă şi au anunţat Poliţia. Ancheta oamenilor legii pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii acestui incident rutier este în plină desfăşurare.
 
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 11.50, două mașini au intrat în coliziune pe strada Dezrobirii colţ cu strada Nicolae Milescu. Se pare că de vină a fost neadaptarea distanţei corespunzătoare dintre maşini în condiţii de carosabil umed.
 
Tot sâmbătă, puţin mai târziu, în jurul orei 17.20, a avut loc un accident în Eforie Sud, pe sensul de mers dinspre Tuzla. Un autoturism Opel Omega şi un Logan s-au ciocnit. La faţa locului s-au prezentat reprezentanţi ai poliţiei, două ambulanţe şi un echipaj SMURD. În urma accidentului au rezultat două victime. Este vorba despre un copil de cinci ani, care a primit îngrijiri de specialitate la faţa locului, şi un bărbat, care a suferit un traumatism uşor..
 
„Soţia şi copilul au fost implicaţi, însă accidentul a fost uşor. Nu sunt probleme. Ei erau în Opel. Suntem cu toţii la Casa de Cultură, că astăzi (n.r. - duminică, 29 octombrie) este Ziua Muzicii şi Dansului Tătăresc şi am venit la spectacol. Nu sunt probleme, nu au fost la spital, pentru că nu a fost nimic grav. A fost un accident uşor“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Taner Reşit, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Tuzla.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Acțiune a polițiștilor rutieri, la Constanța! S-a lăsat cu amenzi (FOTO)

18 Mar 2024 566

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. A „curs” cu amenzi

17 Mar 2024 666

Acțiune în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză (FOTO)

10 Mar 2024 529

Acțiuni ale polițiștilor în Mangalia și Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

09 Mar 2024 623

Peste 100 de misiuni executate de pompierii din Constanța în week-end

04 Mar 2024 392

LIVE VIDEO Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 1930

Se împlinesc doi ani de la dublul accident aviatic din județul Constanța! Opt militari au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 1882

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 741

Trei accidente au avut loc în ultimele 24 de ore în județul Constanța

29 Feb 2024 648

Controale și amenzi ale polițiștilor, în traficul din Mangalia, județul Constanța

24 Feb 2024 519

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1674

Știri Constanța Acțiune pe drumurile naționale din județul Constanța. Amenzi aplicate

20 Feb 2024 709

Știri Constanța Circulația pe drumurile publice, în atenția Poliției. Amenzi aplicate la Constanța

14 Feb 2024 540

Acțiune de control a polițiștilor în municipiul Constanța! Mai mulți șoferi au rămas fără permis de conducere (GALERIE FOTO)

13 Feb 2024 600

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Feb 2024 1033