Fiul comisarului Buzarnescu, rupt in bataie de un clan de aromani

Bataie ca-n filme in localitatea Mihail Kogalniceanu. De data aceasta, protagonistii au fost nu clanurile de rromi, ci macedonenii din localitate, care au atacat un grup de tineri din Constanta, veniti la discoteca. Una dintre victime este fiul comisarului Corneliu Buzarnescu, adjunctul Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Conflictul a izbucnit sambata noapte, in jur de ora 2.00. Tinerii macedoneni din localitate au inceput sa-i sicaneze pe constanteni. Le aruncau chistoace pe masa, radeau de ei, ii injurau. Intr-un cuvant, erau deranjati de prezenta "smecherilor" din Constanta in discoteca lor. In final, au sarit la bataie. Agresati cu pumnii si picioarele, constantenii au fost nevoiti sa se apere. George-Adrian Buzarnescu, fiul comisarului Corneliu Buzarnescu, a fost silit sa-si scoata pistolul cu gaze pentru a-i tine pe atacatori la distanta. Unul dintre localnici a venit insa prin spate si l-a lovit in cap. Tanarul a lesinat. Politistii sositi in graba l-au luat pe sus si l-au dus la sediu, de teama ca George Buzarnescu sa nu fie omorat. Vazand ca sunt impresurati, constantenii s-au urcat in masini, incercand sa fuga spre Constanta. Cei ramasi s-au refugiat in sediul postului de politie. In acelasi timp, un grup de localnici care participau la o nunta peste drum, care nu intelesesera prea multe din cele intamplate, dar vazusera bataia, au sarit asupra grupului de localnici, injunghiindu-i pe doi dintre ei. Sorin Paria si Mihai Mircea Zisu, de 17 ani, cele doua victime, au fost transportate la spital. Sorin Paria ramasese fara o bucata de scalp aproape luat si avea o taietura in coapsa stanga. Mihai Mircea Zisu era si el injunghiat in spate, undeva in regiunea lombara.

Politistii au incercat sa fuga cu victimele

In haosul general creat, un al treilea tanar din "clanul" aromanilor s-a ales cu o fractura in momentul in care o masina ce demara in tromba, soferul grabindu-se sa fuga, l-a calcat peste picior. Intre timp, in sediul politiei, George-Adrian Buzarnescu isi recapatase cunostinta. Politistii au incercat sa-l audieze pe el si pe cei doi prieteni ai sai, Ana Maria Olaru si Ionut Stere, dar s-au confruntat cu o noua problema. Zeci de persoane, prieteni ai macedonenilor, au navalit in curte, incercand sa sparga usile si geamurile pentru a se razbuna pe cei trei. Temandu-se ca totul va degenera, un politist a incercat sa-i scoata pe constanteni pe usa din spate si sa-i transporte la Constanta. Agresorii au pornit insa, cu doua masini, in urmarirea lor. Observand ca nu o scoate la capat, dupa cateva sute de metri politistul a oprit masina pe banda intai si a coborat. In vreme ce constantenii s-au blocat in masina politiei, omul legii incerca sa-i calmeze pe agresori. In acel moment, o Dacie 1310 care venea dinspre Bucuresti a acrosat masina politiei, care a fost impinsa intr-un Peugeot 307, de asemenea parcat pe banda intai. Peugeot-ul a fost proiectat inainte si l-a lovit pe Ionut Puiu, de 26 de ani, unul dintre agresori care coborase din masina si statea de vorba cu politistul. Si aceasta a ajuns la spital. In momentul in care intaririle, inclusiv DIAS -ul, au ajuns la fata locului, in Kogalniceanu era un haos general. Dupa mult timp, spiritele au fost calmate. Politistii incearca acum sa stabileasca cine se face vinovat de declansarea acestei adevarate batalii si sa stabileasca gradul de implicare a fiecaruia.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 503

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 433

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 655

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1189

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 427

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 978

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1044

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 840

Încălțăminte sport contrafăcută în valoare de 6.000.000 lei, reținută de inspectorii vamali în portul Constanța Sud

10 Apr 2024 372

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 852

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 539

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. AS Viișoara - Constructorul Topraisar, meci cu zece goluri

08 Apr 2024 1207

Sambo Sportivele de la CSM Constanța, pe podium la Cupa Mondială (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 413

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a cumpărat mobilier pentru sala de sport (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1277

1.200 de liceeni din judeţul Tulcea participă la Târgul educaţional „Student #UDJG"

03 Apr 2024 424