UPDATE. Ionuț Frențescu căutat de autoritățile franceze a fost găsit în Mangalia



Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Mangalia l-au depistat pe Ionuț Alexandru Frențescu, în vârstă de 24 de ani, din Mangalia, pe numele căruia autoritățile franceze au emis un mandat european de arestare pentru omor.

Aceasta ar fi omorât un om de etnie romă într-un cătun din orașul Lille, Franța.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura reținerii sale pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Conform poliției, bărbatul nu are antedecedente și a fost prins în Mangalia fără să opună rezistență. Ulterior va fi prezentat Curții de Apel Constanța pentru realizarea extrădării.


UPDATE. 

Bărbatul din Mangalia căutat pentru comiterea unui omor în Franța a fost arestat preventiv pentru 15 zile de către Curtea de Apel Constanța. Decizia a fost luată astăzi în jurul prânzului și a fost dată pentru a se întocmi procedura de extrădare.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Andreea - Cătălina Frențescu s-a retras din Ako Smart Delivery SRL. Ionuț Ariton, noul asociat și administrator

31 Jul 2023 707