Furt de pe o barjă a unui convoi sub pavilion Bulgaria, ancorată în apropiere de Cernavodă

Foto: Garda de CoastăDouă persoane au fost prinse în flagrant de polițiștii de frontieră în timp ce sustrăgeau cereale de pe o barjă în apropiere de Cernavodă. 

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant doi cetățeni români în timp ce sustrăgeau cereale de pe o barjă, în zona localității Cernavodă.

„În data de 06.03.2023, o patrulă fluvială formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Cernavodă, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat, la kilometrul fluvial 297, persoane de sex bărbătesc, cetățeni români, care transportau cereale cu ajutorul unei ambarcațiuni.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că aceștia au sustras cantitatea de 200 kilograme cereale de pe o barjă a unui convoi sub pavilion Bulgaria, ancorată în zonă“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au prădat o barjă

20 Feb 2014 1106

Cablu electric, sustras de pe o barjă ancorată pe Dunăre

06 Jul 2013 1242