George Caraivan nu vrea „bine"

sindicatul_politistilor_George_Caraivan_01.jpgLiderul se sindicat se declară decis să se adreseze Curţii de Apel

Conducerea Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Constanţa a intrat din nou în conflict cu şefia poliţiei constănţene. Subinspectorul George Caraivan a depus o contestaţie în care susţine că a fost sancţionat abuziv cu calificativul „bine" pentru că a avut curajul să ceară drepturile prevăzute de lege pentru poliţişti.

George_Caraivan_05.jpgSubinspectroul George Caraivan, liderul filialei locale a SNPPC, afirmă că a fost dur sancţionat de conducerea Poliţiei Municipiului Constanţa. „Iniţial am primit, la sfârşit de an, calificativul foarte bine. Ulterior, însă, comisarul Radu Ungureanu, şeful Poliţiei Municipiu, a ordonat ca acesta să fie tăiat şi înlocuit cu calificativul bine. Operaţiunea a fost dusă la îndeplinire de inspectorul şef Ion Chiru, şeful Poliţiei Rurale Constanţa", a declarat subinspectorul Caraivan. Liderul de sindicat susţine că a fost o măsură abuzivă, care i-a fost aplicată ca sancţiune pentru faptul că a îndrăznit să ceară drepturile prevăzute de lege pentru poliţişti. „Este vorba de acele şase zile de concediu pe care Codul Muncii le prevede în cazul angajaţilor care muncesc în condiţii de risc. Am cerut aceste drepturi pentru poliţiştii din Cumpăna, care i-au depăşit cu mult, în ceea ce priveşte numărul dosarelor soluţionate, pe cei din Eforie sau Ovidiu", precizează George Caraivan. În aceeaşi situaţie s-ar afla şi subinspectorul Nicolae Grosu, şeful Poliţiei Valu lui Traian, de asemenea sancţionat la calificative. Acestuia i se reproşează numărul mare de dosare penale rămase cu autor necunoscut. Este vorba de mai multe spargeri de locuinţe comise în zonă, principalii suspecţi fiind nişte rromi din zonă. Amândoi au depus contestaţie la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, contestaţie care urmează a fi soluţionată de o comisie întrunită în acest scop. În replică, şefia IPJ susţine că acele calificative s-au acordat numai ţinându-se seama de rezultatele muncii celor doi ofiţeri şi fără nicio legătură cu activitatea sindicală. Contactat telefonic, comisarul şef Aurelian Zaheu, şeful IPJ Constanţa, a  precizat că cele două contestaţii vor fi soluţionate de comisie în cel mai scurt timp. Subinspectorul Caraivan se arată decis ca, în cazul în care rezultatul nu va fi favorabil, să apeleze la justiţie, introducând acţiune la Curtea de Apel.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alex

12 Dec, 2010 23:24

Bravo lui,asa se vede ca omul stie meserie si nu se sperie de toate abuzurile sefilor. ADMIRABIL!!!!!!!!

dragusel

08 Jan, 2009 17:43

ce sa spun ,mare sindicalist si mafiotul asta care are la picioare toti tiganii din palas. este vorba despre caraivan. cautati-l la birou si o sa vedeti de cite ori vine la munca, tot timpul este plecat chipurile la sindicat. ia vedeti si de dosarul lui de la dga... poate asa nu o sa mai vrea calificative de foarte bine, eventual si citeva trese

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru marți, 14 septembrie 2021

14 Sep 2021 1540

Constănţenii sunt speriaţi de reabilitarea de pe strada Bărăganului. „Unde vom parca maşinile?“ (galerie foto)

05 Feb 2019 3375

Dan Negru de la Antena 1 supărat pe Radu Mazăre. Ce-i reproșează acesta

06 Jan 2018 3924

Sagetator ​– 28.III.2016 – 03.IV.2016

27 Mar 2016 1532

Bancul zilei Sotul ii reproseaza sotiei

15 Jun 2015 1308

Sagetator 30.03.2015 – 05.04.2015

29 Mar 2015 1868

Primarul oraşului Hârşova, nemulţumit de activitatea Inspectoratului de Jandarmi - „Ori faceţi treabă, ori plecaţi!“

29 Nov 2014 2537

Numărul subvenţionaţilor creşte în campanie ACIA - „Mazăre își maschează incompetența prin pomeni electorale“

17 Oct 2014 2182